Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)

5 0
možnosti
MB

Veřejná scéna, občas nabídne zajímavé tváře. Kouřící a bouřící Kubera, který dokazuje, že z politiky se zblnout nemusí.Je dobře, že se generují "Mladí" - Bartoš, Michálek a zejména ministr - Tomáš Petříček ...

Má pozici těžkou - konkurují mu další ministři - Zeman a Babiš. Miloš linku drží - ČR musí být s posledními zbytky suverenity předána Východním mocnostem, to je jasné.

Andrej podezřele polevuje. Na Interpelace nechodí, protože jde o Žvanírnu - Sděluje, že Hájí zájmy v EU! No jo, ale tam už zase taky nechodí - Měl vystoupit 16.01.2019. Zase zjistil, že = „Většina těch lidí - Tam dělá kampaň!“ (uvedl pro Radiožurnál).

Čili, už tady zbývá tem mládežník - Petříček. Zeman jej pomlouvá i chválí zároveň - Komunisté do něj šijí. Soudím tedy, že Zahraniční politika ČR - Je v absolutním pořádku ! ... :-)

8 2
možnosti

nejsem komunista, ale přesto považuji západní přístup k RF za špatný a nic neřešící.

6 7
možnosti
MB

Přesně tak p. Šrubař, souhlasím. Největší země světa chce být ještě větší a furt ji v tom někdo zabraňuje! Zajímavé je, že "Ten někdo" = Bývá bezprostřední soused a ještě se k tomu tváří nelibě ! Zlatý Miloš, ten se naopak usmívá slastně - Moudře pravil ! = Na Ukrajině je chřipka, Minské dohody k ničemu + Sankce zrušit ! ... :-)

8 2
možnosti
JV

S blogem se dá jen souhlasitR^

8 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik