Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

je na rade vydani Mein Kampfu MK jen proto, aby bylo mozno na různe sitauce nahlednou z ruznych uhlů...?

20 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, Marku. A mělo by to větší logiku, myslím :-)

8 1
možnosti
Foto

J98i91ř76í 44K77i57n85d79l

28. 12. 2018 10:42

Komunisté přijali od nás všech, ze státního rozpočtu, 76.687.917, korun na činnost své strany a k tomu dalších 74.104. 400 za volby. A to nepočítám výdaje na jejichposlance a senátory, což ročně obnáší přibližně dalších 150 milionů – ty jdou na platy poslanců, jejich asistenty, kanceláře, ošacení, jízdné a další benefity.Na co používají těch 300 milionů, které dostávají od státu ? Kolik hospiců zbudovali, kolik škol, kolik nemocnic? Přispívají na sociální zařízení? Nikoliv. Jejich děti chodí do škol církevních i státních, které platíme všichni, i nevoliči a nečlenové KSČM, léčí se v církevnívh nemocnicích a umírají v církevních hospicích, aniž by po nich chtěla církev korunu! Samotný známý komunistický novinář pan Kojzar, psal pochvalně o církevním hospici, s nímž učinil osobní zkušenost. Vydal svědectví o laskavé službě, při níž jeho rodině nikdo nenutil ani žádné bohoslužby (náboženství) v tomto zařízení.

24 0
možnosti
LB

Tak ono by bylo zajímavé se dozvědět, kde KSČM, která se od své předchůdkyně KSČ distancovala, vzala na nákup nemovitostí v nichž sídlí jejich orgány a mají své kanceláře poslanci, kterým daňoví poplatníci hradí nájem za jejich kanceláře. V Praze je to palác v ulici Politických vězňů, další nemovitosti mají snad ve všech krajských a okresních městech. Lze se o tom přesvědčit na katastru nemovitostí.

7 0
možnosti

R^

Je to smutné! Opět lež stavíme nad pravdu! Cožpak skončíme bez vize?!? A bez svobody!

:-)

10 0
možnosti
Foto

Ano, je to smutné, když církve svoji chamtivost postavily nad lží a pravdou.

2 14
možnosti
AL

Z článku:

---------------

A abych předešel tomu, co se nabízí – jak mohu napsat, že kniha je lež, když jsem jí nečetl? Nu, mohu a dělám to.

--------------------

Přesně to samé dělali komouši za svého režimu. Oni také nepotřebovali ke své nenávisti k druhému znát jeho názory. Oni si vystačili se svou lží a proto tak dopadli.

.

Protože mám rád svobodu a demokracii, tak jsem rád za doc. PhDr. Miroslava Grebeníčka, CSc. i "elfa" Jakuba Rotha.

.

:-)

2 12
možnosti
JB
MB

Vyjádřil jsem se u p. Vodvářky. Dodávám -

Ministr kultury spravuje a obnovuje dědictví našich předků. Sedí v Epicentru těch Demolátorů. Nevím, zda se jich táže - Jak by si přáli výmaz z dějin, naopak, co školákům do učebnic dodat jako výstražný příklad ! Kolik Kč Komunisté dají na opravu památek a jaký Dobrospolek pro své oběti případně založili. V jistém smyslu chápu společenský přípitek "Za zdraví". Táži se nicméně - A proč Komunisté mají být zdraví? To mi připadá zcela Nezdravé ! Společnost má zase onemocnět nějakou rudo epidemií ? Už tak, je oteklá dost ! Chce to účinnou Vakcinu ... :-)

13 0
možnosti
Foto

Církve se bohužel chovají hůře než komunisté. Údajný církevní majetek za komunistů byl využívaný ve prospěch našich občanů a církve, které si velmi pochybným způsobem za pomoci nikým nevolené strany LIDEM a poslance Pekárka odsouzeného za korupci přivlastnily i to, na co nemají nárok. Což je zřejmě většina nárokovaného majetku.

Potom se divíte, proč má takovou podporu Babiš, který přidává důchodcům a proč šly do kytek strany jako KDU-ČSL a TOP09, které místo zájmů občanů, hájí zájmy církví.

Grebeníčka nemusím, ale ohledně církví má pravdu. Chamtivé církve, jaké jsou u nás, si zaslouží pouze opovržení.

2 22
možnosti
Foto

J56a86k24u23b 46R85o65t35h

28. 12. 2018 10:30

Zase lžeš, Jaryne? :-/

16 0
možnosti
Foto

Díky za jiný úhel pohledu, který jste akcentoval. Představa, že teprve po přečtení Leninových spisů člověk dojde k závěru, že šlo o masového vraha, je poněkud infantilní.

Představa pravdomluvného komunisty je totožná s nádhernou dálnicí Ostrava-Praha, kde lze projet 130 km/hod bez zastavení.

Pěkný den Vám přeji, Jakube.

20 0
možnosti
Foto

Po přečtení Bible vychází Bůh též jako masový vrah.

1 13
možnosti
Foto

Hlava církve ve vánočním projevu odsoudila hamižnost a proto by její česká odnož měla sama vrátit, co si nahrabala, mnohdy, třeba v době pobělohorské, velmi nešlechetně.

5 15
možnosti
Foto

J78a52k95u15b 29R28o59t38h

28. 12. 2018 10:21

Článek je skutečně o něčem zcela jiném. :-P;-D

10 1
možnosti
VH

Nyní už jen chybí, aby se vrátily jako povinná četba do škol skvosty jako Rudá záře nad Kladnem, trilogie Marie Pujmanové a pod. To vše pod záštitou ministra kultury. Rv

23 0
možnosti
Foto

Uzrál čas pro sepsání seznamů kacířské literatury a tyto knihy znovu pálit pod křížem na veřejných prostranstvích.

3 15
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik