Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Jinak Zemanovy bláboly neberou rozumní lidé vážně. :-)

19 3
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

17 0
možnosti
Foto

i pan prezident může mít námitky k práci bezpečnostních služeb.

Ale slušný prezident to řeší interně a ne přes bulvár.

19 0
možnosti
VR

Jako obvykle u té karikatury prezidenta je to osobní, šéf BIS se mu dovolil několikrát vzepřít a to se neomlouvá, proto ho nejmenoval generálem i když to Andrejovi slíbil.

A komentovat Zemanovy výroky je jen ztrátou času. Mnoho času už mu nezbývá, zato překypuje nenávistí ke všemu, co ho kritizuje či nějak napomíná. Nejlépe se cítí, když se může veřejně cáchat ve svém vlastním hnoji kdesi na dně hradní žumpy.Rv

25 0
možnosti
Foto

V IGY jsem si nedávno kupoval kalhoty. Prodala mi je až podezřele příjemná dívka, která o sobě prozradila, že je Ukrajinka. Teď mi svitlo. Byla to určitě Ruska, zjišťující jaký mají Češi obvod pasu. Se svými 92 cm jsem žádnou díru do světa neudělal, ale znám jedince, který... kdepak, mlčím, i blog.idnes má "uši".

5 16
možnosti
Foto

J54a43k42u47b 20R94o89t63h

7. 12. 2018 10:06

Správně, Bicero, drž se toho a už mlč. ;-D

15 1
možnosti
Foto

... a to má před sebou možná ještě čtyři roky.

Pánbůh a námi a zlé pryč

22 0
možnosti
JH

Tyhle demokratický volby jsou fakt svinstvo!:-)

7 6
možnosti
Foto

Mně by jen zajímalo - i ve světle Vámi napsaného - existuje-li v ČR jedinec, který ve skrytu své duše považuje ještě pana Zemana za kompetentního člověka, tedy jinak řečeno velitele našich branných sil, jedince, který má přístup k nejtajnějším informacím našeho státu - tedy bezpečnosti atd.

Elfe Jakube karma a vzhledem k tématice Vašich blogů i silný žaludek R^

23 1
možnosti
Foto

Uspokojím váš zájem. Včera jsem si při poslechu Zemana představoval na jeho místě Drahoše a Zeman to v mých očích vyhrál. Současně dokážu pochopit stav mysli těch, kteří ho nevolili. To samé jsem prožíval před 6 lety, kdy se mi Zeman doslova hnusil a psal jsem tady blogy podobné tomuto. Najít se v posledních volbách v mých očích lepší Zemana, rád bych ho volil. Bohužel nebyl.

6 9
možnosti
MV

Netuším, jestli jde o vkastizraduw. Nejsem na to odbornik. V každým případě jde o znak rychlejšího postupu degenerace, než jsem ještě nedávno předpokládal.

11 1
možnosti
JH

Možná je, Miloš Zeman opravdu vlastizrádce, když vykecel to státní tajemství o čučkařích:-)

6 5
možnosti

Miloš Zeman u svého Soukupa včera mluvil jako zástupce ambasády Ruska nebo Číny. Nikoliv jako prezident České republiky, kterou právě Rusko a Čína neustále napadá, jak vyplynulo ze závažné zprávy BIS. Nedovedu si představit prezidenta jiné země, jak háže špínu na vlastní tajné služby! Odporné! Ve 21:30 skončila psychotická exhibice u Soukupa a o pouhých 5 minut později už na ruském vládním webu Sputnik visel článek: "Ruští špióni v Česku neexistují. Miloš Zeman označil kontrarozvědku za neschopnou."

Koudelkovi podřízení by museli být padlí na hlavu, aby tomuhle velezrádci, kterého udržuje naživu už jen nenávist a radost z toho, že může škodit, předkládali detailní informace o ruských špionech v ČR. Teď se chystá na dovolenou, tak to z něj asi muselo ven obzvláště silně...

21 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 1
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik