Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono stačí jen trochu počítat. Když si vezmeme, alespoň podle emocionálních výstřiků některých politiků, že Rusové už ovlivnili volby v celé Severní Americe a rovněž je účinně ovlivňují v celé západní Evropě, tak mi to nějak nevychází.

Takový Ruský troll, který má něco ovlivnit na sociálních sítích, předpokládám, nemůže být úplně pitomý a musí být jazykově vybavený slovem i písmem. Kolik takových lidí potřebujete, aby jejich jednání mělo vůbec nějaký dopad?

Jsem přesvědčený, že se vliv cizích rozvědek u nás zveličuje a když prezident řekne, že po deseti létech strašení nenabízí BIS žádný výsledek, tak má pravdu, byť by se měl bezpochyby vyjadřovat diplomatičtěji.

4 13
možnosti
Foto

J61a88k10u42b 44R17o29t73h

7. 12. 2018 12:14

Vidíte, zde je další lež, kterou znovu a znovu opakují lidé jako vy. Nikdy nikdo neřekl, že "Rusové už ovlivnili volby v celé Severní Americe a rovněž je účinně ovlivňují v celé západní Evropě"!

Všechny zprávy hovoří o tom, že se Rusáci o to stále a znovu pokoušejí, a také je jasně řečeno, co a jak k tomu používají. Ale chápu, že vy ten zásadní rozdíl ve sdělení vidět nechcete. :-/

18 3
možnosti
JV

J52i63r81i 37V81r42a18b94e52c

7. 12. 2018 11:40

Doufejme, že BIS někdy vynoří, to co o tom zlomyslným dědovi mají.

KarmaR^

9 0
možnosti
MM

Karma R^

Ovšem názory presidenta jsou konsistentní vzhledem k jeho postojům k Rusku a Číně, jak jsou vlastizrádné ss ukáže už v brzké budoucnosti.

Nicméně vláda i kontrolní orgány Parlamentu poděkovaly BIS za službu. a na tom nic nezmění osoba,, která se považuje za monarchu.

12 0
možnosti
LC

Jsem rád, když vidím, jakou má lid důvěru k našim tajným službám. Před sametovkou měla StB násobně víc personálu a tisíce, spíše desetitisíce agentů a výsledek ... nula. Dnes má BIS agentů, odhaduji, nejvýše stovky, zato má k dispozici internet. Dejte mně týden a řekněte mně jak má závěračná zpráva vyznít. Druhý den po odevzdání se bude armáda buď rušit, nebo mobilizovat.

1 0
možnosti
JK

J21i84r64k17a 16K35o27r77n

7. 12. 2018 11:11

Takhle osočovat stovky a tisíce lidí, kteří pracují pro bezpečnost téhle země jen kvůli svým osobním animozitám k jejich veliteli, je snad to nejodpornější co Zeman zatím udělal.Rv

17 0
možnosti
JH

J68a87n 75H11r83u20š18k39a

7. 12. 2018 10:54

Tak ono ani těch špionu tu moc Rusové ani Číňani nepotřebují mají přímou linku informací z hradu...

12 0
možnosti
OZ

Info pro pana Zemana. Ti čučkaři jsou podle izraelských tajných služeb třetí nejefektivnější služba v EU. A podle Američanů patří dlouhodobě BIS a UZSI mezi 5 nejlepších služeb v Evropě. Možná to chce méně se opíjet na ruskou ambasádu a více mluvit se spojenci

27 0
možnosti
Foto

R^ Karma za výstižný a pádný popis reality bohužel hodně smutné.

Připojím paralelu. Poslouchal jsem dnes ráno rozhovor, v němž se mluvilo o sociologických průzkumech na Slovensku. Dotazy byly na nejpozitivněji a nejnegativněji vnímané osobnosti slovenské politiky. Jako nejnegativnější byl lidmi v obrovském procentu označen Vladimír Mečiar. Což je neuvěřitelný skok a prohlédnutí občanů poté, co míval relativně nedávno tentýž politik obrovskou voličskou podporu.

Podobné prohlédnutí občanů určitě přijde i u nás.

23 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik