Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Je logické, že V. Putin má zájem o re-geografický půdorys SSSR. Tedy koná. Podobně je přirozené si udržet vliv na vývoj bývalé provincie, ČSSR. Válku není možné realizovat = drahé, ostudné - nejisté. Pak tedy klasika, diplomatické krytí rozvědek, podpora stále existrujících sítí a osob. Pravda, nic nového. Tedy novum - Využití sociálních sítí, zakládaní prapodivných spolků i konzulátů Doněcké republiky! Dobré, levné - Furt je to málo! Ideální je získat tamní hlavu! Tu KSČm + SPD - Tu nadšený Hrad! Ten je permanentně varován BIS před Babišem = Deza, Precheza, Lovochemie, Agrobohemie, Unipetrol, Proferta, Aliachem, Spolana, Fatra, Syntesia. Šlouf upozorňuje = mizí. Deblokace Ruského dluhu 2002 Ze 100 mld. Kč - 80% mizí! Možný zdroj zahády kapitálu oligarchy! BIS upozorňujue - BIS mele naprázdno. Pak Koudelka vadí, generálem nebude = všechno vyměnit! . Já být V. Putinem, dám si Miloše na nástěnku, jako ozdobu své sbírky kuriozit! I čumím, asi nejsem sám, i v Porubě jsou z toho na Větvi - Asi směřují na MZ, Petříček je nějaký rozkývaný ... :-)

16 0
možnosti
Foto

Existuje protiargument: čím větší území, tím větší starosti s tím, aby se nerozpadlo na prvočinitele.

3 0
možnosti
ZD

Gratuluji k podporovatelům typu pana Flašky. Co ten na začátku diskuse pod dojmem Vašeho článku vypotil si gratulaci zaslouží. Snad jsem to pochopil dobře, že by podle pana Flašky bylo lepší, aby názorový oponent byl spíše mrtvý. Mrtvola už žádné protinázory nešíří.

Jeden vedle druhého - demokrati Stalinského typu.

4 16
možnosti
Foto

No když jste to z toho vyčetl. Učíte se u p. Preslera?

12 1
možnosti
PK

Se zájmem jsem přečetl a i mě děsí například nerovnovážný stav lidí na velvyslanectví Ruska a našem a nechápu proč se to neupraví. Na druhou stranu čtu v několika jazycích a zejména americká media z oblasti Philadelphie, bo k této části země mám osobní vztah a tam takový strach z Rusů a Číňanů nenacházím. Naopak pochvalné vyjádření (občas tedy) prezidenta Trumpa, jak s nimi cvičí. Na tomto mém oblíbeném Webu pana AB, je mi líto, že se začínají objevovat hysterické reakce , jakmile někdo zmíní Rusko v pozitivním světle, třeba, že uspořádá MS v šachu namísto SA a zaručí stejné podmínky pro všechny, tak je označován za Rusofila atd. Nutno podotknout, že jsem zprávu BISky nečetl a mám jí jen zprostředkovaně z medií,ale není důvod nevěřit.

3 1
možnosti
Foto

P29e22t47r 15O21m37e76l60k43a

4. 12. 2018 13:53

Občan tohoto státu je neustále překvapován a někdy i bulíkován politiky všech partají a to tak intenzivně, že se časem stává apatickým. Vzpomínám si na ministra vnitra Rumla, který prohlásil s vážnou tváří, že na našem území žádná cizí rozvědka neoperuje. A já si v ten moment říkal, jestli je padlý na hlavu on, nebo si myslí, že jsou na hlavu padlí všichni ostatní. Tož tak to občas bývá se zprávami IS. Obezřetnost je na místě.;-)

4 0
možnosti
Foto

Skvěle, Jakube! R^R^R^

Mimochodem, také jsem se dočkal poznámek, že mám Rusa pod postelí a hlášek, že mám chronickou diagnózu ;-D;-D;-D

Ale situace, jak ji popisujete, mi dělá vrásky, ne že ne.

20 0
možnosti
JH

Tak si to tak neberte - ráno moudřejší večera:-)

4 4
možnosti
JH

Jasně, republiku si rozvrace nedáme!:-)

2 6
možnosti
Foto

J90a10k94u45b 67R38o27t81h

4. 12. 2018 13:35

Ano, i o vás ten článek samozřejmě je. :-/

15 0
možnosti
Foto

Karma R^.

Jsme-li silný pětimilionový stát se silnou demokracii a silným demokraticky zvoleným viceprezidentem Ovčáčkem, nemusíme se bát přátel z Ruska a Číny. Bezpečnost zajistí obchodní diplomacie Hradu.

Vážně: ten souběh tolika událostí během pár dní asi není náhodný a z toho jde až strach. Včera jsem sledoval Bělobrádka a přišel mi dost rezignovaný.

19 0
možnosti
LH

Petimilionovy stát? Morava se už odtrhla?

3 0
možnosti
Foto

Oni Vám to, Jakube, vysvětlí. Zde na blogu je řada kovaných bijců za správnost orientace naší země do náruče Ruska a Číny.

Na druhou stranu. Proč tyto informace musí sdělovat naše BIS, když všichni vědí, kam chodí chlastat náš prezident vodku. Je věcí známou, že opilci často vytrindolí i to, co by neměli.

Pak se sebere a jede na vozíčku do Číny provést poklonu tomu jedinci, od kterého se učí demokracii a lidským právům (tedy země, která rozjezdila své elity na náměstí Nebeského klidu, země, kde je více transplantací, než dárců, země, která krade patenty všude po světě a vydává to za své atd.)

A pan Si vyslechne našeho kašpárka s krtečkem, slíbí stovky miliard, z nichž se stanou jen drobné a po odjezdu pana Zemana se musí správně čínsky řehtat, jak si z něho zase báječně vystřelil. A určitě si v okamžiku špatné nálady přečte poníženou supliku od 4 našich "vrcholných" představitelů, jak se stydíme, že u nás byl dalajláma.

Karma a těšte se na nápor rusofilů.

31 0
možnosti
JH

J81a28n 39H11r75u23š77k66a

4. 12. 2018 13:08

Čeká se na noticky...

2 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2026x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik