Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J52i64r61i 87C53e12e

29. 11. 2018 16:29

Německo s Francií zarazily další sankce proti Rusku, šéf slovenského parlamentu natvrdo říká, že Porošenkovi nevěří... Berlín po Porošenkovi chce dokonce důkazy, že se u Kerče stalo vše tak, jak Kyjev tvrdí... Trump se ptá, proč Ukrajina nepožádala o volný průchod lodí, když na to existují zaběhané procedury... Pentagon zdůrazňuje, že se o US základně na Ukrajině nejednalo a nejedná...

Jenom lokálním gaučovejm hrdinům zatím nikdo neřekl, co si mají myslet. Takže jedou ze setrvačnosti.

Klauni.

9 1
možnosti
DR

Že by už i na tom vysněném západě někteří dostávali rozum a pochopili že žádné sankce nikdy nic neřeší a nevyřeší?

4 1
možnosti
Foto

A vy těm zprávám o atomových minách věříte?

1 1
možnosti
RP

Dobré vědět. Přečtěte si Kremlin Conspiracy od Joele Roseberga..

1 0
možnosti
Foto

Taktické jaderné miny. Ti Rusové musí mít o svých konfidentech hodně nízké mínění, když si myslí, že někdo něco takového spolkne. Ale nechme se překvapit, kdo to tu použije.

Ode mě karma.

9 0
možnosti
BV

Pane Flaško.

sloužil jsem u ženijního útvaru. Již v roce 1967 tam probíhal výcvik ke kladení jaderných min.

zcela nepochybně existují "miniaturní" jaderné pumy umístěné v dělostřeleckých granátech, které šlo odpalovat z běžných 152 a 155 mm houfnic a kanonů

https://www.alternatewars.com/BBOW/ABC_Weapons/W48_AFAP.jpg

Takže zcela jistě se dá takový jaderný granát snadno umístit na jakokoliv loď. Uvezla by ho určitě i obyčejná kanoe

Takže "miniaturní" jaderná nálož není nic nemožného. To miniaturní ovšem vztaženo k těm pořádným kouskům na mezikontinentálních raketách

1 0
možnosti
NM

...zbrklá úvaha aniž by se počkalo na odborné vyšetření ona pravda stejně vyplave ale bude asi pozdě neb prvotní účel to asi plní a to je vidět na zdejších názorech "jako za prokurátora Urválka"...;-O!!

1 2
možnosti
Foto

J30a36k71u35b 58R67o78t14h

29. 11. 2018 15:06

Odborné vyšetření potřebují nemocní. Takže Rusko? Vy Urválku. :-/

5 3
možnosti
Foto

Jednoznačná karma za článek.R^R^!

Žasl jsem, co dnes "vykládal" při rozhovoru pro ČT24 Jaromír Bašta (vlastně jsem ani nežasl, od něj to lze očekávat). Prý jsou tu jednoduše dvě verze, jedna ukrajinská a jedna ruská a hotovo.

Vždy se ale vyplatí nezabývat se jen jednou aktuální událostí odděleně od ostatních. Pravý obraz se ukáže v delším časovém sledu, do nějž jednotlivé události a incidenty mrazivě přesně zapadají. Delší časový sled ukazuje neustálou, stupňovanou agresivitu Ruska proti Ukrajině a zabírání jejího území zákeřnými metodami ("zelení mužíci" bez označení, jejichž příslušnost k ruské armádě pak byla přiznána ex post, údajní "povstalci", kteří posléze dostávají - najednou jako ruští vojáci - ruské vyznamenání, atd.

Masivní ruskou propagandu, která jednotlivé akty agrese provází a dělá z okradené slabší strany "zlého provokatéra, jehož bylo třeba potrestat", má šanci prohlédnout i malé dítě. I tím nejobyčejnějším selským rozumem to lze pochopit.

9 5
možnosti

To není jen Bašta, Foldyna...! Těch rusofilů je v ČSSD hodně! A komunisti tam patří všichni! A hradní Pán? A milony čtenářů ruských fake news, co nám přeposílají jejich maily! :-)

2 2
možnosti
MB

Rusko je číselně v troskách. 80 % obyvatel ,(průzkumu Levada) – ví, že země na tom není ekonomicky dobře. "Sranda", kdy ekonomika si na to již zvykla - občanu to jde hůře! Slabá koupěschopnost - služby, zdravotnictví ap. Málo změn k intenzifikaci - Naopak vlivem nízké ceny ropy nyní těží objemem jako v SSSR! Klasika extenzivity s výprodejem svého bohatství + dřevo ze Sibiře = jako novum!. Zajímavé je, že armáda se těší popularitě - samozřejmě, pak i její velitel! Tomu se sice daří v průlivu blokovat mocné letadlové lodě s bitevními křižníky a ponorkami z Ukrajiny - Zase má problémy s Důchodovou reformou! Opravdu, ta země je neuvěřitelná. Kopíruje stále svou minulost - dokonce i podoba! Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov - To je jako z fota vystižený - Lavrentij Pavlovič Berija (gruzínsky ლავრენტი პავლეს ძე ბერია). Co se zde změnilo a někdy se něco změní ? ... :-)

8 2
možnosti
MD

A cimpak se zivi NAMI uznavane emiraty? Praci, tvurci praci ci ropou?

Mozna bychom meli nechat na Rusku, com se 'zivi'. I kdyz, jestli to tak bude Rusko jeste chvili delat nema smysl se o nej snazit. To je pravda.

1 3
možnosti
MD

Dalsi lzi Anglie o Skripalovych. Skore MAXIMALNE 1 :1.

Muzstva predvadi na travniku vyrovnanou hru. Ovsem hra hlavou je proti tomu, co kdys predvadeli anglicane, vyrazne slabsi. Pri blizsim zaberu kamerou ci z pohledu tribun, si anglicky tym pomaha i rukama. A hlavni i postranni delaji ze nic nevidi. Jeste, ze to jsou ochozy plne prevazne divaku a ne fanousku.

3 4
možnosti
Foto

Vy fakt ještě věříte Putinovi to o jeho dovolenkářích z kterých se vyklubali později agenti GURU? Tak sem rovnou dejte i tu o těch taktických jaderných minách, ať to máme komplet.

6 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik