Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není zrovna praktické lidem jako je pan Kašuka dávat hned nějakou nálepku. Komunista, nacista…. To  vše jen provokuje diskusi, která často mine téma. Rádoby osobnosti, jako je právě pan Kašuka, jsou prostě lidé společnosti nebezpeční. Je jim jedno jaká ideologii ovládá společnost. Hlavně to musí být vůdce, pokud jím netouží být osobně, který je miluje a nechá je podílet se na moci.

7 0
možnosti
Foto

Někdy jim stačí  podílet se na moci vzešlé z demokratického principu vlády.  I zde se dá dobře škodit lidem a produkovat násilí proti nenásilným jednotlivcům.

0 2
možnosti
BM

Jedinec, který si pořídí takovou fotku to nemá v hlavě v pořádku. Takže i jeho blogy se vymykají normálnímu chápání. Divím se však, že admini mu to již nezatrhla. Jistě máme svobodu slova, avšak i svoboda má mít své meze. A blogy soudruha soukmenovce Kašuky ty meze již překročily..

26 0
možnosti
PK

P29a25v27e16l 10K80u29l78a

9. 6. 2015 13:31

Admini8-o?Pane Bedřichu, to ho spíš dají na titulku než na černou listinu:-/:-)

17 0
možnosti
PK

P95a80v37e22l 67K83u12l71a

9. 6. 2015 13:25

Nojo, Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot, to by byli prezidenti. Ještě bychom se slzou v oku vzpomínali na našeho hradního breptu Zemana;-D

Jinak karmaR^

15 0
možnosti
Foto

Tihle lidé nejsou nebezpeční, nebezpečnými se stávají až potom co se zmocní státu.  Oni by ho použili pro konání jejich dobra bez ohledu na následky.  Svým způsobem jsou vám v tomto velmi podobní. I oni věří tomu, že když si lidé odhlasují nějako špatnost, že se to tím demokratickým hlasováním změní na dobro.

0 6
možnosti
Foto

J30a57k30u27b 37R45o35t76h

9. 6. 2015 13:22

Buďte tak laskav a vypadněte se svou omluvnou relativizací bolševicko/nacistického teroru z diskuse pod mým článkem. Jestli chcete přirovnávat lidi s demokratickým přístupem k existenci státu k těmto stvůrám, račte si tak činit na blogu vašem. ;-€

15 0
možnosti
Foto

Problém lidí, jako je pan Kašuka a jemu podobní, tkví v tom, že si nedokáží poradit s nabytou svobodou rozhodování a s tím spojenou nutností se rozhodnout sám, A nést za to případné následky. Oni potřebují jasný polopatistický pokyn, jak mají jednat, co mají říkat apod. Pak jsou šťastní, protože si nemusí lámat hlavu s rozhodováním. Současná naše demokracie má spoustu chyb, ale zaplaťpánbůh za ni.

15 1
možnosti
Foto

J65a22k22u22b 94R87o53t68h

9. 6. 2015 13:20

Problém je v tom, že chtějí, aby to ostatní sdíleli s nimi. A když ostatní nechtějí, houpou se špagáty a hoří pece.;-€

9 0
možnosti
OK

Karma.

Ono je fakt zajímavé, že odjakživa se nacisté a bolševici sice až za hrob nenáviděli, ale navzájem se inspirovali, jedni obdivovali metody druhých, dokonce svého času existovala jistá forma sympatií mezi dvěma ideologicky znepřátelenými diktátory.

A kromě toho všeho bylo a je dosud možné, jak píšete, volně přecházet mezi těmito dvěma tábory. Všimněme si, že například odsun Němců a následné retribuční procesy pochytaly malé nacistické ryby, zatímco ti skutečně schopní změnili barvu z obsahu tlustého střeva na obsah žil a své schopnosti uplatňovali nadále.

9 0
možnosti
Foto

Stejně tak lze ale hovořit o jisté formě sympatií některých církevních hodnostářů a ideologů a německých nacistů v tom smyslu, že oba tábory byly antikomunistické.

A dotaz, která velká nacistická ryba našla své nové uplatnění v komunistickém rybníku?

1 0
možnosti
JH

http://cs.wikipedia.org/wiki/Nacismus - příště než budete mít zase nutkání sepsat nějaký blábol, tak studujte, nebo nepoužívejte výrazy kterým nerozumíte ;-) Asi jste spíš myslel autoritarismus...

2 8
možnosti
OK

Co je na článku tak špatného? Nacismus byl tvrdě autoritativní, přičemž díky velice efektivnímu působení sekty SS velice dobře držel pohromadě.

8 0
možnosti
JD
JZ

Zasloužená karma Jakube. :-)R^

13 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik