Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Chápu, že se Syrizy bojíte, ovšem v Bruselu musejí mít zadky stažený mnohem víc. Každý vidí, že Bruselská záchrana Řecka skončila ekonomickou katastrofou. Každý, kdo umí počty z deváté třídy si dokázal spočítat, že ty dluhy Řecko prostě není schopné zaplatit. Jenže tenkrát to byly dluhy bank a pojišťoven, po "záchranné" akci trojky, jsou to dnes dluhy nás všech. To nejhorší co se Bruselu může teď stát je, že by se Syrize nějak podařilo přežít a zvednout zemi z prachu. Ve frontě už stojí španělé a Italové se můžou klidně přidat. Tak už to chodí, když demokrati rozkradou zemi, přijde silná ruka. Pravačka, nebo levačka, hlavně aby fackovala ty správné, já zatím postrádám mezinárodní zatykač na ty řecký chlapce, kteří třeba desetiletí dluží na daních.:-)

2 0
možnosti
JL

Bože, mně se zdá, že národní koníček Čechů je být vyděšený.

0 0
možnosti
Foto

J96a86k28u88b 43R94o74t84h

2. 2. 2015 17:49

Není zbabělé mít strach. Zbabělé je strachu nečelit a říkat, že mít strach je směšné.:-/

6 0
možnosti
LR

Pokud to mohu posoudit, tak Farage také není vyloženě proti EU. Ale proti EU v současné socialistické byrokratické podobě, snažící se o zglajchšaltování všech států uvnitř, zasahování do všech oblastí života, odstraňování zdravé daňové a jiné konkurence...

6 0
možnosti
SB

Přesně tak!

Právě ta slova o Farageovi tento jinak dobrý článek dost znehodnocují.

Podle mého názoru má autor správné názory, ale nechává si vymýt mozek v tom smyslu, že nalétává na tu propagandu, která právě z lidí stejných názorů, jako má on, dělá extremisty. Autor má rozpor mezi svými vlastními názory. Je eurorealista, ale fandí eurohujerům, a z jiných eurorealistů dělá nacionalisty. 

Kdyby byl autor v politice a své názory prosazoval, měl by úplně stejnou nespravedlivě nalepenou psí známku, jako dostal Farage. A divil by se (a ten údiv by byl zcela oprávněný), kde k té psí známce přišel. 

Každý ví, že Evropa musí do určité míry spolupracovat a být integrována. Ale to, co předvádí Brusel, je paskvil. A bohužel se nám, kteří tohle říákáme (počínaje Faragem a konče mou zcela nedůležitou mališkostí) nasazuje psí hlava, že prý jsme odmítači evropské integrace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik