Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zatímco ovčín řeší, že sou fšeci Šarlí, mašíblové všech zemí vyplavili na povrch následující informace (to aby pan Roth neztrácel čas hledáním a zpracováváním):

vrchní komisař fr. policie pověřený vyšetřováním útoku spáchal sebevraždu. Oops http://france3-regions.francetvinfo.fr/limousin/2015/01/08/limoges-suicide-d-un-commissaire-de-police-626916.html

jedna z přeživších redaktorek redakce Šarlí Hebdo prohlásila v TV, že jeden z atentátníků měl "...krásné modré oči..." (ta ženská je snad pod drogama) https://www.youtube.com/watch?v=L3oBd2vxHz0

Francouzský prezident Óland v projevu na celonárodní fr. televizi prohlásil, že útok spáchali ilumináti (mašíbl jeden): https://www.youtube.com/watch?v=6ahWSLuZMX4

A někteří obzvláště vypečení mašíbli dokonce nalyzovali video s popravou policisty na chodníku a tvrdí, že to nebyla poprava, že to bylo nahrané

http://jaknatoo.blogspot.sk/2015/01/charlie-hebdo-shootings-censored-video.html

Mašíblům nazdar!

0 0
možnosti

Perfektní článek. Naprostý souhlas.

0 0
možnosti

Píšete: "Jsem absolutně proti islámu. Nikoliv jako víře. Jako souhrnu nařízení. Jako souhrnu zákonů..."

Jak byste to chtěl od sebe oddělit? Islám to není a nikdy nebyla jen víra, ale současně je to souhrn nařízení a kompletní ideologie. Píšete krásné fráze, které ale nemají smysl. Nebo jim doporučíte napsat nějaký islámský "Nový zákon"? Ale to také nepůjde, protože podle Koránu byl Mohamed poslední prorok a po něm už žádný nepřijde.

2 0
možnosti

Domnívám se, že je nejvyšší čas oprášit povinnou četbu a velmi, velmi pozorně si přečíst Čapkův román Válka s mloky, abychom se pak nemuseli inspirovat dramatem Matka téhož autora.

7 0
možnosti
Foto

chybí tu názor sluničkového pana Cempera

0 0
možnosti

Ten si někde v koutku souhlasně mručí - a potrhlá Káťa Maruškinová mu přizvukuje :-)

0 0
možnosti
Foto

v praxi bohužel platí, že lež vítězí nad pravdou a fanatik nad rozumným. Pokud budeme respektovat slušnost, sprostota nás převálcuje.

0 1
možnosti
Foto

J48a51k58u66b 33R96o39t74h

7. 1. 2015 15:05

Co jiného od vás čekat. Rudá Soběslav jásá, neslušnost a tlučhubství na vzestupu.:-/

1 1
možnosti

J60a25n 71L29i62s38a

7. 1. 2015 14:48

Vzdělání a schopnosti jsou málo, je zapotřebí nemalých finančních prostředků a mediální prostor. Čili věci, kterých se vzdělancům nedostává. Buď to nevíte, nebo jste alibista.

0 0
možnosti
Foto

Tak, pane kolego. Ale to se tady nenosí. Každý si jen hlídá svou koži a čeká, jak to dopadne, aby se mohl přidat k většině. A kdyby přišli Číňani, natáhnou si oči a naočkují si žloutenku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik