Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Halóó paní Maruškinová a spol.

Doufám, že přijdete s nějakým "odborným" a dobrým vysvětlením jak je ten Islám mírumilovný a jak se nemusíme vůbec obávat přílivu dalších musulmanů na české území. 

Máte prostor.

8 0
možnosti
Foto

L17u30b58o41š 50K67r32á16l

7. 1. 2015 14:20

fiktivní popis dnešní události "Policisté se nemůžou na místo pořádně dostat, přes zástupy muslimů lepících na redakci srdíčka, odsuzujících útok a demonstrující za tvrdé potrestání viníků. Starosta útok odsoudil avšak nedokázal opomenout fakt, že například 96% obyvatel Marseille kterou tvoří muslimové budou falešně obviněni a šikanováni ze strany 4% ryzích Francouzů a vyzval k toleranci. Libye již zaslala spolu s kondolenčním dopisem i 5 lodí uprchlíků. Po celém Německu protestně zhasla většina katedrál, VW továren a v celém Berlíně fungují jen dva kebaby.Šabatová žádá zákaz všech satirických deníků a diskuzí na toto téma.Halík odletěl do Islamabádu."

10 0
možnosti
Foto

Zatím můžeme být rádi, že řešíme jen ten kebab a nevystřílí se tady půlka redakce kvůli karikaturám. Ale to asi záleží na procentech populace muslimů ve společnosti. Při nízkém procentu vcelku milí, při vyšším procentu začínají vyžadovat svá práva salámovou metodou a co z toho bude nakonec můžeme vidět ve Švédsku, Německu a dnes ve Francii.....Jestliže tady není jiný politik, který by se nebál angažovat, tak musí stačit pan Okamura, který aby si za chvíli pořídil ochranku. Stejně nikdo neví, co s tím ale začít se nějak musí.

10 1
možnosti
OK

Jestli i po hrozných zkušenostech z minulosti se nezbavíme paušálního obviňování (co Němec, to nacista; co Rus, to mafián; co farář, to pedofil; co volič Zemana/Schwarzenberga, to primitiv...), tak se zničíme.

1 1
možnosti
Foto

Sakra, neboli po čertech dobrý článek. Díky za něj a KARMA.

Skoro všechno z něj beru a podepisuji.

Příroděžel.....taky čekám.

4 1
možnosti
JSS

Jo křesťansko-židovská morálka - tak to jsme asi v dnešní Evropě i u Amíků !

Myslít, že tohle je to praví ořechoví?? Nebo dnešní slepenec  a Babišův konglomerát včetně Hradu ???

Žijeme v naprosté lži - vše kolem -samý pdraz.  Máma má pravdu - radši zalez  za dveře nebo dostaneš od souseda koštětem. To je dnešní Česko. Tady se vytratilo už  téměř vše. Dojde ke změně a lidem se přestane líbit??

1 5
možnosti
Foto

J93a88k50u86b 11R61o73t28h

7. 1. 2015 14:12

Pane Strašile, pokud žijete ve lži, hovořte sám za sebe. Nikoliv za mne, mé blízké a za velkou sumu dalších.;-O

9 1
možnosti
OK

Proti islámu ano, ne proti muslimům. Jednoduchá řešení lokálních složitých problémů obvykle ústí v lokální průšvih. Tady jde ovšem o problém globální.

Je smůla, že se najde dost p*tomců, kteří profitují z pokřiku laciných frází. Jenže to se pak bohužel vymstí nejen těmto populistům a jejich podporovatelům, ale nám všem.

1 0
možnosti
II

Ten Váš článek o národu a státu, na který odkazujete, má slabinu v tom, že s definicí státu je to obtížné a i tady na blogu jsou lidé, kteří zastávají názor, že stát je třeba úplně zrušit :)

Líbí se mi, že odmítáte stát na straně těch, které jmenujete (Okamura apod.)

Akorát bych si chtěl ujasnit, zda za ony „odborníky na islám“ považujete lidi typu pana Lhoťana, Konvičky, Kubáska a jim podobných? :-)

0 0
možnosti
Foto

J37a45k34u39b 66R61o91t53h

7. 1. 2015 14:00

Ano, částečně, ne. Každý má zcela jiný přístup, každý hodnotí fakta jinak, každý se jinak snaží oslovit. Nic homogenního. Tolik k závěrečnému dotazu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik