Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

U nás na vesnici se věří že ona osoba ŠABATOVÁ  je z planety převlečené IT

0 0
možnosti
MP

Je zajímavé, jakým nesmyslům lidé věří- na osm kilometrů ve tmě rozeznal o jaký se jedná tank. Tanky projely dírou v plotě. Ukrajinci během JEDINÉ noci zlikvidovali kolem třiceti tanků, když půl roku si neví rady se skupinou radikálů. A na druhé straně se nezamyslí nad tím, proč mrakodrap spadne během chvilky a kolmo a letadlo bez narušení proletí železobetonem. Sám jsem se přesvědčil, jak je vrtulník křehký, nikdy bych tomu nevěřil. A letadlo taky není ze železobetonu. Další letadlo proletělo a zanechalo za sebou menší otvor ve zdi, než je samotné letadlo..V sutinách se našel neporušený pas... Pořád nic?.

0 10
možnosti
Foto

Prosím o vysvětlení toho postu. Neumím si vysvětlit, jak něco může spadnout kolmo. Fyziku jsem vcelku zvládl, i matematiku, geometrii také, i deskriptivní, Ale FURT NEVÍM, JAK NĚCO PADÁ KOLMO:

7 0
možnosti
RM

A nejenom konspirační ...

3 0
možnosti
TG

... Dokonce se najdou lidi, kteří zpochybňují, že vrah JFK byl sám samotinký, jak zní oficiální verze...:-)

2 1
možnosti
Foto

A vy jste tam byl, že máte jakýkoliv názor?

2 0
možnosti
MK

To je nic proti Milanu Novému. Ten vibruje v páté dimenzi a nedávno se k němu přidal v diskusi i pan Petřík. Teď vibrují spolu. :)

10 1
možnosti
MP

Pane Kavko, idealisty sice nezbožnuji, protože jsou daleko od reality, ale znalosti o duchovnu jsou taky velmi prospěšné. Bohužel ne každý se o to zajímá a zbytečně to zesměšnuje. Přitom duchovní poznatky mají své výhody, ale to je jiná kapitola. Přitom nejde o nic smrtelně vážného. Ba naopak, mezi znalými jde o výbornou diskusi.

1 6
možnosti
Foto

Měl jste se dnes ráno koukat na Prima ZOOM. Byli tam jedinci, které unesli mimozemšťané a pokud je neopíchali in uterum, pak jim do těl napíchali implantáty. Jeden velmi bystrý doktor si na tom dokonce založil živnost a profesionálně je „osvobozuje“ od otrokářství mimozemšťanů.

Sranda byla, že ty vyňaté „implantáty“ jako první testovali permanentním magnetem. Středověk neskončil, středověk trvá…

4 0
možnosti
MK

Jo, to já taky na Idnesu už našel takových teorií, třeba Porošenko řekl tohle nebo Jaceňuk tvrdí tamto a všechno to nakonec byly nesmysly ;-)

3 0
možnosti
Foto

Co by tihle pánové také mohli jiného říkat?

3 0
možnosti
MP

Pokud autor těmto velmi průhledným výmyslům, které si mlže vymyslet doslova KDOKOLI, říká konspirace, pak se jdu za něj modlit. Milý autore, to vás nenapadlo, že i na Wikipedii může napsat někdo nesmysl, že k internetu má přístup KDOKOLI, proto tam může napsat COKOLI? Vy to berete vážně? To si můžete dokonce vymýšlet vy sám. Brát všechno, co se napíše na internetu, vážně, to je opravdu trapas. Máte odvahu, že to vůbec zveřejnujete. To radši pište a pražském Majdanu.

0 1
možnosti
Foto

J36a31k45u82b 33R59o77t37h

4. 10. 2014 13:51

a) já se tím bavím a směju se tomu, co si Mašíblové (k nimž patříte i vy) dokážou vymyslet. Od publikování článku už jsem našel další dvě teorie. Na webu, který lidé vašeho druhu berou za "směroplatný". ;-D

b) co mám společného s pražským Majdanem?8-o

3 1
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik