Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Nevíte nic! Tak si alespoň leštíte svoje ego tím, že z autorů k. t. děláte pitomce. Buďte alespoň natolik solidní, že si přiznáte, že nemáte dostatek spolehlivých infdormací na to, abyste mohli posoudit, který výklad je ten správný.

1 4
možnosti
JD

tohle si nemůžu nechat pro sebe. ;-D Jeden krátký místní blog. 

 Minulá prognoza se bohužel splnila, i když o něco později. Rychlá planeta mars sice neurčila začátek války, ale zbývající polokříž ze tří pomalých planet vytvořil velmi silné napětí. Takže válka na Ukrajině se stala skutečností. Asi přes pět set zastřelených lidí. O válce v Iráku ani nemluvě. Pomalé planety mají samozřejmě určitou setrvačnost, proto tato válka začala později.

   25. června bude opět opozice marsu na uran, což může značit začátek války. O napjaté politické situaci na východě je zbytečné psát. I když je zajímavé, že se o tom moc nemluví, a media vytváří dojem, že je na Ukrajině klid.     13. a 14. července je opozice marsu a dračí hlavy, což může značit nějké hromadné neštěstí. Takto se splnily dvojčata, a blondák na setkání mládežníků.   Kramný má polokvadrát venuše na uran, což ukazuje na jeho nevěru. Jeho polokvadrát pluta na slunce značí nějakou autoritativnost, možná i krutost. Kvadrát pluta na černou lunu značí nějakou souvislost se smrtí, zpravidla to bývá s vraždou. Opozice venuše na neptun ukazuje na zklamání v lásce. Proto měl velmi brzo po svatbě novou lásku. Jupiter v kvadrátu na mars a v polokvadrátu na dračí hlavu značí nějaké přehánění při výbušnosti a konfliktnosti k více lidem. Konjunkce merkura na lilith může ukazovat na promyšlenost vraždy. Jeho horoskop  nedokazuje že je vrahem, ale mnoho aspektů ukazuje na velkou pravděpodobnost, že se tohoto činu skutečně dopustil..

8 0
možnosti
Foto

Co na tom hledáte? Vždyť je to naprosto srozumitelné.

7 0
možnosti
Foto

Lenina vymyslel Jara da Cimrman, aby rozložil Rak. Uh.8-o;-)

3 0
možnosti
Foto

O tom žádná. To není konspirace, ale fakt. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Absolutní špička! Za to Vám nasadí psí hlavu a ještě hliníkovou čepičku!:-)

1 0
možnosti
JD

Jedna další pro váš archiv. Z jednoho nedávného Idnesáckého blogu:

"Bude to znít milí přátelé velmi podivně, ale z kolektivního vědomí ke mne přicházejí zprávy, že ona "nemoc" EBOLA je ve skutečnosti velmi precizně vytvořený organizmus, který vznikl ve spolupráci pozemských a mimozemských vědeckých laboratoří"

6 0
možnosti
Foto

J59a18k16u24b 19R81o48t10h

12. 9. 2014 11:32

Jo, já jsem v tom předchozím blogu tuhle magořinu publikoval a pan světec jí s láskou převzal. To ale není sranda, to je mašíbly vážně míněná teorie.;-D;-D;-D

1 0
možnosti
MP

duim Spiro - Conspiro .o)

6 0
možnosti
BP

Ono některé konspirátory musíme omluvit - např.takový p. Hájek - já dělat tak dlouho komorníka Václavu Velikému-Chytrouši,tak budu basírovat na tom,že Zeměkoule je dutá a uvnitř je ještě jedna - ta větší ...

3 0
možnosti
JC

Některé jsou zvlášť podařené, třeba o tom, že druhá světová válka je mýtus rozšiřovaný výrobci plastových modelů!

3 0
možnosti
JB

J27i48ř60í 38B58o76č47e68k

12. 9. 2014 11:14

a bylo vůbec letadlo vynalezeno ? nebo si je vymysleli modeláři ?

2 0
možnosti
Foto

+++R^ 

Servít je vůl!!! ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik