A znovu konspirační idiocie

10. 11. 2014 13:36:32
Nové nápady Mašíblů, vysvětlující, jak je to vlastně se světem, vesmírem a vůbec. Stále šílené, stále zcela mimo realitu, ovšem stále zábavné. Vlastně se v průměru každý pátý den vynoří idiocie nová.

Tentokrát budou původní texty poněkud delší, protože některé idiocie jsou sofistikovanější. Speciálně pro pana blogera Miroslava Petra uvádím, že pocházejí ze serverů, na nichž konspirátoři (a evidentně i on) nacházejí své „pravdy“, kterými nás pak (i tady) oblažují. Tudíž se nejedná o mé výmysly. Zdroje jsou: ac24.cz, orgo-net.blogspot.cz, aeronet.cz, matrix-2001.cz. Chutě do toho:

Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví. Zeman překročil rubikon a jeho čas nyní už odměřují jiní. Je před námi odvolání prezidenta, změna ústavy a zrušení přímé volby. Miloš Zeman neměl být zvolen prezidentem, neboť to nebylo v plánu. Dokonalými kandidáty měli být pro-američtí koně, Karel Schwarzenberg a Jan Švejnar. Mezi nimi se měl odehrát syntaktický americký model boje, kdy bez ohledu na to, kdo by vyhrál, každý by razil stejnou a předem nalinkovanou politiku podle zadání a notiček z americké ambasády.

Ebola je nástrojem k prosazení drakonické kontroly a omezení svobodného pohybu osob v rámci plánu NWO (Nový Světový Řád, pozn. JR) na rozdělení světa do oddělených zón, mezi nimiž bude cestování obtížné či zcela zakázané!

U Eboly jde o to prodat co nejvíce vakcín. Jak se ukazuje, farmaceutický průmysl má vakcíny proti Ebole v rukávě už léta, ale čeká na správný čas, aby je uvedl na trh v době, kdy vynesou maximální zisk. Jakmile bude stupeň paniky dostatečný, Big Pharma (společnost, která údajně vakcínu vlastní, pozn. JR) uvolní vakcínu.

USA samozřejmě vlastní jak vakcíny, tak i lék proti Ebole. To jen před veřejností stát předstírá, že lék neexistuje, ale že se usilovně hledá

Všechny new chřipky, eboly, hiv, nemoc šílených krav atd. jsou výhradně produktem utajovaného výzkumu a výroby biologických, bakteriologických a genetických zbraní, mezi něž náleží i GMO !

V Británii docházelo k mizení nepohodlných vězňů, vyhazování německých válečných zajatců z letadel nad atlantickým oceánem v 50. letech (KGB se o tomto dozvěděla v roce 1959 od svého rezidenta v Londýně, který se operace „Randall“ účastnil), kteří měli být propuštěni domů, ale jaksi věděli příliš mnoho o spolupráci britských tajných služeb s Berlínem v průběhu II. sv. války a o financování německého válečného průmyslu z britských a amerických úvěrů, včetně toho, že spojenci věděli o německých vyhlazovacích koncentrácích po celou dobu válečného konfliktu, koneckonců, ze stejného důvodu byl v roce 1987 zamordován ve své cele i Rudolf Hess, který měl být propuštěn koncem roku 1988 z vězení.

Historie člověka je mnohem bohatší, než ukazuje násilně změněná a přepsaná židovská hisTORie (rozuměj, historie „oficiální“, pozn. JR)... Skutečné dějiny lidstva sahají víc jak miliardu let nazpět, doporučuji hledat ve staroslovanských pramenech našich předků, jmenovitě ve Védách. Dnes jsou už zčásti přeložené a dostupné jak v knižní podobě, tak na internetu. Ano, hledat v původních staroslovanských Védách, ne ve staroindických, které jsou až druhotné.

Nikde se nedočteme vedle Egypta, Sumerské říše, starověké Číny a Indie také něco o državě Slovanů, slovanském runovém písmu, slovanské kultuře, datující se téměř miliardu let nazpět. Slovanské dějiny byly záměrně potlačeny a téměř vymazány. Ne, první písmo skutečně nevzniklo před pár tisíci lety a ne, člověk nevznikl z nějakých neandrtálců a opic. Opice je vývojově mladší.

Slované se na území Evropy dostali v 6. století před n.l. (zas to „záhadné“ 6.st.p.n.l.) kde se právě na území Moravy a Čech smísili s Germány.

Vypadá to, že USA uvažují o překvapivém jaderném úderu na Rusko. Na to téma už proběhly simulace s výsledkem 400 miliónů mrtvých. Rusko o tom ví a minulý týden otestovalo celou svoji jadernou triádu, aby ukázalo, že je připraveno. Druhou variantou a stejně pravděpodobnou je opak. Tedy překvapivý útok Ruska. Utajené technologie ani jedné strany neznáme, proto předpokládáme pravdivost veřejnosti naservírovaných simulací.

Malaysian Airlines byly vybrány pro umělé katastrofy jejich letů proto, že Malajsie je jedna z mála muslimským zemí mimo oblast Blízkého a Středního východu, která dlouhodobě zaujímá velmi silné a jednoznačné stanovisko proti "izraelskému terorismu" a agresi západních států.

Dobré, ne? Není nad to, zasmát se pořádně v průběhu zamračeného listopadového pondělí. Slibuji, že zase nějaké mašíbloviny na těch úžasných serverech najdu a seberu jak smetanu z hladiny krajáče. Mašíblům zdar a humoru zvlášť!

Autor: Jakub Roth | pondělí 10.11.2014 13:36 | karma článku: 21.73 | přečteno: 1491x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 30.31 | Přečteno: 625 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 53 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.67 | Přečteno: 304 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.80 | Přečteno: 532 | Diskuse
Počet článků 152 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2032

Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz

 

Seznam rubrik

více

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...