Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A10l95e43š 80F58r50ý73b74a

28. 12. 2018 21:59

Zatím nevím, jestli je to "komunistická lež", nebo je to třeba pravda. Třeba se někdy přesvědčím.

2 0
možnosti

Myslím, že to nepůjde, porazit komunisty bolševickým článkem.

Ale jako reklama na knihu je to celkem dobrý. Zatím prý jde na dračku.

Podle slov úspěšného autora bestsellerů už dokončuje druhý díl.

.

:-)

1 4
možnosti

Já Grebeníčka vždycky přímo nesnášel, zvlášť ty jeho projevy ve sněmovně byly vždycky strašně nudné až u nich člověk málem usnul ale vzhledem k tomu co se nyní rozpoutalo, mu nakonec v tomto ještě budu fandit. Jen ať má ten prodej co nejvyšší. ;-D

2 2
možnosti

Jak o mnoho sympatičtější byl te nlidovky Hemran co byl tuším dokonce člen jistého sudetoněmeckého sdružení.

6 5
možnosti
Foto

J79a82k51u85b 12R66o62t45h

28. 12. 2018 17:47

Lžete. Jste komouš? ;-€

11 2
možnosti
Foto

Když se k moci dostanou ti správní hoši, tak mohou bez uzardění, to co vrátili, opět vyvlastnit ve prospěch státu. Nakonec většina si myslí, že stát je třeba, tak se musí smířit s jeho neustálým selháváním.

0 1
možnosti

Dobře napsáno.R^Divím se, že ministr kultury má v sobě tolik drzosti (a pokrytectví), když se ohrazuje proti tomu, že křtil knihu soudruha Grebeníčka. Ten jeho projev ho jednoznačně řadí mezi ty, kteří knihu podpořili (a nemuseli být zrovna u toho, když se polévala šampíčkem).

12 0
možnosti
Foto

Někde jsem četl že ČSSD je soft verze komunistů... no při vzpomínkách na emotivního Foldynu nevím jestli to slovo soft zcela sedí... a to je škoda.

11 0
možnosti

Bývalí nepotrestaní zloději a vrazi a jejich souputníci či pohrobci, mezi které p. Grebeníček s jistotou patří, protože šíří starou ortodoxní lživou bolševickou propagandu k manipulaci lidových mas, nemají žádné vůbec právo nějak komentovat církevní majetky, které byly taky nabyté násilím, když byla zkorumpovaná falešná církev jako instituční církevní nevěstka u moci ve středověku a obzvláště po Bíle hoře. Jsou jiní, kteří byli vyhnáni po Bíle hoře a byli nekatolického vyznání z českých zemí, kteří na tyto majetky a nemovitosti s hektary lánů lesa a půdy mají právo, a kteří k tomu mají, co říct.

Když ale vládnou dnes jim podobní zloději, kteří se vezli za režimu se zločineckou mašinérií taky a postkomunistická legislativa jim to umožňuje, pak jestli jde o to, že nějaký ministr ČSSD podpoří tuhle zločineckou sebranku od roku 89, je jen vztyčeným prostředníčkem pro všechny lidi, kteří byli a jsou i v dnešní době pro takové mocenské vládnoucí uskupení nežádoucí. A pokud p. ministr se chce zařadit mezi další šedou masu, která se veze na jedné lodi s gaunery u moci, pak prosím, ať si navštěvuje komunisty, ale jednou i na něho dojde řada, a bud jedno jaké zabarvení bude mít jeho partaj jako chameleon.

3 1
možnosti

P91e23t88r 95B46u32r45i24a74n

29. 12. 2018 3:03

Ano, je to tak.

0 0
možnosti
Foto

To je zajímavý přírodní úkaz.

Je prosinec, žádná horka a sotva se objeví jedno bahno, tak se vyrojí komáři a to jejich bzučení....

To je určitě proti Přírodě.

7 0
možnosti

Tak tak. A Mirek se jenom směje poněvadž tak obrovskou publicitu kvůli naprosté ptákovině by nedokázal vyvolat ani náš nejlepší ministr financí celé galaxie a to už je co říct. ;-D

4 1
možnosti

Pan ministr by příště mohl podpořit nějaký spisek popíračů holokaustu. Je to přece také "jiný úhel pohledu".

8 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik