Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poslouchal jsem dnes rozhovor v 18.28 hod s politickým komentátorem na ČT24. Velmi dobrá analýza současného Ruska.

Opět připomněl, jak se na Krymu objevili nějací pánové se zbraněmi, kteří ROZHODNĚ neměli nic společného s Ruskem a jeho armádou, aby je o nějaký tden týden později pan Putin vyznamenal v Kremlu.

Nyní budou soudit ukrajinské námořníky. Našli u nich diverzní plány. (To je samozřejmě normální, dělat diverzní akci a vzít si sebou písemnosti, popisující zázemí celé akce).

Mám dojem, že stupidita začíná být hybným momentem dějin.

KarmaR^

9 0
možnosti
Foto

Nezapomeňme, že při určitém stupni bdělosti i příslušná námořní mapa vzbuzuje podezření.

7 0
možnosti

Jsem rád, že cenzor citlivě vybírá ty nejlepší články.

Zkrátka:

Kam se dnes člověk podívá, všude samá ruská propaganda, špioni, agrese a vměšování do cizích voleb.

Stejně jako před třiceti lety, akorát místo "Rus" dosadit "Američan". Dokonce i ta ideologická rétorika zůstala stejná.

:-)

5 2
možnosti
Foto

A kam se nenacpe Rus, nacpe se pan Lička. ;-D

10 2
možnosti

Styl ruské propagandy nepřekvapuje. Ostatně se o tom může přesvědčit každý třeba tak, že si dá dnešní obsah Putinovy tradiční tiskovky. To bude nadílka...

8 0
možnosti

Občan Valiček má (opět) pravdu.

Prezident Ruské federace před novináři celého světa, propagoval Rusko!

Jak odporné!

.

:-)

8 1
možnosti

J93i58r31i 24T52i70c76h43y

20. 12. 2018 16:16

Stale se vsude mluvi o lzive ruske propagande. Moc ji nesleduji, ale pochybuji, ze s vyrovna lzive, az zlocinecke propagande CNN.

7 5
možnosti

A tu pane Tichy sledujete? Do you spek english?

4 2
možnosti

Hele p. Bicera zde je tvrdy fan klub a jak řikal Švejk "Válka musí bejt" tudíž musí bejt i ta Ruská propaganda i když si nejsem jist co by zde ve snědené Evropě napropagandovala ;-D...

1 1
možnosti

Nejenže všude vidíte potenciální vrahy Sorose a také potenciální vrahy své osoby, navíc ještě všude vidíte "ruské propagandisty". Klasik by se zeptal – a není to málo, mistře?

Kdejaký "elf" dnes píše, jak nás ohrožuje Rusko. K návratu do reality nám mohou pomoci například stránky Českého statistického úřadu, kde zcela otevřeně píšou, že "Odliv peněz z ČR je jeden z nejsilnějších v Unii". Jenže do Ruska ty peníze netečou. Z naší země každý rok odteče do západních zemí EU přes půl bilionu (ano – skoro pět set miliard) korun. Na to, že máme platy pětkrát nižší, než například Němci, je to ekonomický masochismus. Právě tohle je riziková situace pro naši suverenitu, v naší zemi nám toho totiž moc nepatří. Minimálně nám nepatří klíčové sektory průmyslu, energetiky, vodárenství, bankovnictví... A to jsou jen oficiální statistiky. Když do toho započítáme různé "účetní triky", které právádějí zahraniční vlastníci zdejšího průmyslu, tak ten odliv bohatství z naší země je ještě větší. Důsledky pociťujeme všichni – ekonomika sice jede na plné obrátky, ale díry na silnici máme pořád.

I kdyby tady působilo deset tisíc ruských agentů, tak na podstatě věci to nic nemění – formálně jsme plnoprávným členem EU, fakticky máme pozici levných vazalů. A to nám ještě vyhrožují, že když "solidárně" nepřijmeme uprchlíky, vezmou nám dotace, které jsou jen zlomkem toho, co z naší země oficiální i neoficiální cestou mizí.

13 6
možnosti

Jenomže elfové neumé počítat a tak to je marný vysvětlování ........

7 2
možnosti

R^"ten status je blbý a pan Vlach je moula" a to stejné lze říci i o Pešánovi, ikdyž ten článek o nich víceméně nebyl. Vždy se najde nějaký moula, kterého zneužije nějaká propaganda z východu čí západu.

2 0
možnosti

Rusko je zemí - zcela předurčenou k blahobytu. (Opravdu mají vše). Dnes, na tradiční tiskovce, Vladimír Putin opět trpělivě vysvětloval - Proč tomu tak není ve skutečnosti. Mluvil dobře, chválím, jej! Je konzistentní, tak již mluví roky pozpátku:-)

6 3
možnosti

J15o62s97e16f 47N86i91k56l

20. 12. 2018 13:06

...ale stejně tak pracuje každá propaganda i ta západní..."je to stejný, ale jiný"...

2 1
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik