Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak jsem si vzpomněl na epizodu, kterou jsem už dávno vypustil z hlavy, protože je celá v úplně jiných souřadnicích, než jaké platí pro život můj a mnoha mých přátel.

.

Bylo to kdesi v kasárnách, ve speciální posádce pro tzv. "nespolehlivé živly". Což byli "politicky závadní jedinci" (z nejrůznějších důvodů) a bývalí kriminálníci, kteří seděli hned v mládí a po odsedění trestu teprve šli na vojnu. Kuchaři slévali kdejaké kompoty a sirupy do velké kovové várnice, nechali směs zkvasit a pak se to pilo. Tedy, pila to jen jedna typická skupina z celé pestré palety vojáků. Těžký dunihlav a spolehlivý zdroj střevních potíží. A vzdor všemu to ta jedna skupina opakovaně pila...

1 0
možnosti
Foto

:-) KARMA.

To je zajímavá úvaha a nádherně orámovaná. Milý pane, smekám. :-)

Decentní, pestré, zajímavé a veselé, přitom korektní.R^R^

2 2
možnosti
Foto

Karma. Pro mě osobně školení v tom nejlepším slova smyslu.R^R^:-)

8 4
možnosti
MK

Víš Jakube, jako člověk, který patnácti chodil s Cikánkou, měl za manželku Ukrajinku jejíž otec byl Rus, měl po rozvodu vztah s Filipínkou a jeden čas měl jako milenku doktorku z Etiopie, kde se rodí krásné ženy ebenové pleti si nemyslím, že bych byl proti jiným rasám a etnikům z hlediska určitých vztahů a vzájemné interakce. Můj názor je, že vše je ok, pokud se jedná o nějaké "mísení" nemám rád tohle slovo, v rámci stejné či příbuzné kultury. Ale......pokud černoch bude žít s běloškou je vše v pořádku, pokud tak bude žít černoška, tak už má ve své komunitě problémy. To samé se týká Asiatů. Vietnamec nemá problém chodit do bordelu, mít českou ženu, ale v případě, že se Vietnamka má Čecha, tak je ve vietnamské komunitě, mírně řečeno, neoblíbená. U nás je jeden Vietnamec, který má několik restaurací rychlého občerstvení, naposledy otevřel restauraci v Novém Jičíně , myslím, že v Tescu anebo u Tesca, který má nádhernou sestru. Ale je zapovězená pro Čechy, protože podle jeho slov, není dobré, aby se rasy mísily a jeho sestra si vezme Vietnamce, kterého jí určí její bratr. Pro nás je paradoxem možná to, že zatímco Asiat, muž, může obhospodařit jakékoliv pole, tak je to jen rozšiřování správného genomu, v opačném případě to je prznění rasy.

Možná by tobě a dalším neškodilo dívat se na svět nejen vaším pohledem, ale také se na ten svět podívat očima těch, na které se díváte jako na ty, kteří jsou vlastně stejní až na pár "kulturních, etnických, náboženských" odlišností

8 1
možnosti
Foto

J98a89k73u58b 20R75o32t71h

19. 12. 2018 14:32

Víš, Martine, někdy se říká, že to, co člověk řekne před Ale..., neplatí. Často o tom uvažuju. Třeba když z někoho vyleze známé: Nemám nic proti Inuitům, i mí někteří přátelé jsou Inuité, ale... :-/:-)

6 4
možnosti
MB

Já SPD především chápu - jako obohacený pojem ekonomie a čistoty domova! Tedy, když máš chaos nad Účetnictvím - Úsvit povolna přechází v Soumrak = Utvoř si cosi nového! Vezmi kádinku, smíchej cokoliv s čímkoliv. Nahoď sveřepou tvář podomního obchodníka = "Zajisté jste již slyšeli o našem novém vysavači" ! Ten pak funguje, vysaje i 8 - 10% pomatenců. Přístroj kvílí - Tomio šílí - Na výsluní chlapec podivný, neúnavně stále cílí ... :-)

5 1
možnosti

J39a64k84u70b 65Š12o52l39c

19. 12. 2018 13:58

Že SPD je Okamurova zlatá slepička, o tom žádná, ale zde se řeší konkrétní výrok.

2 0
možnosti
FT

F24i71l19i34p 44T80ř78e48b32a

19. 12. 2018 13:49

Článek super, trefný, vtipný.

...ale tentokrát se plete. Navzdory kontextu hnoje, který vypouští obvykle, Tomio tentokrát neřekl nic závadného. Jen poukázal na text, který, ruku na srdce, do učebnice biologie nepatří.

6 0
možnosti
SB

Pane Rothe, klidně ze sebe dělejte kašpara, ale je humor a humor.

Nezdá se vám, že ty dnešní vaše šaškárny v téhle diskusi zacházejí až za hranici vaší lidské důstojnosti?

10 2
možnosti
Foto

Kašpar kašparem zůstane, hlavní je success;-)

4 0
možnosti
JS

Ještě takový dodatek – je zajímavé, že pan Roth ve svém článku vlastně používá čistě rasistická východiska. Názorně je to vidět právě na tom, jak přirovnává prospěšnost "mísení" k výrobě alkoholu. Na začátku podle něj byl "hnusný Moonshine". Nálevníci onen "hnusný Moonschine" smíchali s "kvalitními surovinami", takže "mísením došlo ke změně na něco kvalitnějšího". Jestli pan Roth takto uvažuje o lidstvu, tak by mne zajímalo, koho považuje za "hnusný Moonshine" a koho za "kvalitní surovinu"? Jinými slovy, pan Roth názorně ukázal, jak uvažují novodobí eugenici.

10 0
možnosti
Foto

J42a51k95u47b 10R92o10t63h

19. 12. 2018 13:41

Je to jasný, jste čistokrevný. ;-D;-D;-D

1 3
možnosti
JL

Když vaří Tomio, netřeba volat lékaře. Lihuprostá, alkoholická limonáda.:-)R^

3 1
možnosti
Foto

Materiál MV uvádí, že SPD se oficiálně distancovala od totalitních ideologií a nehlásí se k nim ani skrytě, například prostřednictvím symboliky. Podle zprávy ale SPD často zaujímá k tématům pravicových extremistů podobné postoje jako oni. "V některých případech jsou vyjádření představitelů SPD i radikálnější než vyjádření představitelů tradičních pravicově extremistických stran," uvádí dokument MV;-) Dost dobrej ,,koktejl" i pro ,,elfa"?;-D Ale to nic. daj si eště jedno ,,krabicový"R^:-P

3 1
možnosti
Foto

J21a60k27u19b 65R22o59t76h

19. 12. 2018 13:36

Jsem rád, že vám rozumí alespoň váš teraupeut a váš knipl. ;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik