Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Super,za mě karma a díky!

1 0
možnosti
Foto

Jen tak letmo jsem proběhl diskusi a musím se zamyslet nad jednou věcí. Spousta těch, kteří zde zesměšňují autora a klaní se před vaším presidentem se nazývají vlastenci. Jak jde dohromady vlastenectví, s obhajobou útoku presidenta republiky na organizaci, která má chránit bezpečnost země? I kdyby na slovech Zemana bylo promile pravdy - není - tak by měl tento , tento, tento...tak by měl Zeman prostě držet hubu a řešit to v rámci svých kompetencí ale NIKDY veřejně. Ten člověk je čím dále tím nebezpečnější nejen pro ČR ale i pro spojence v NATO a Evropě také.

7 0
možnosti
Foto

Ale tož, Nejdříve BIS zveřejnila nějakou zprávu, které se chytla média a politici, kteří dokonce na jejím základě navrhovali zřídit parlamentní vyšetřovací komisi. Ta zpráva evidentně skrytě polemizuje s dříve vyjádřenými stanovisky prezidenta, otevřeně pak totéž dělají jak média, tak i oponenti Zemana, když tuto zprávu interpretují.

A vy chcete, aby prezident mlčel jak ryba? Nějak to odpálkovat musel. Všichni od něj vyjádření nějakého stanoviska očekávali. Takže tu zprávu hodil ze stolu, nikoliv BIS: Nepožadoval ani změnu stylu její práce, ani to, aby přestala zveřejňovat svůj náhled na chod věcí veřejných.

Mimochodem představa, že Rusko tu má tendenci nasadit stovky svých agentů, mi připadá absurdní. Kde by je bralo? Při té úspěšnosti, jak je likviduje hned v zárodku BIS. Naučit je jenom česky, tak to trvá roky.

I když podaných disertací s českou tématikou na ruských univerzitách je relativně hodně.

0 0
možnosti

Pěkně se bavím, jak Miloš zas rozhýbal pseudodemokraty a jejich kvičící pohůnky;-D

1 3
možnosti
Foto

Je normální, že na ambasádách většiny zemí jsou přítomni i pracovníci rozvědek. Sám Obama před léty přiznal, že američtí agenti umístili štěnice do kanclu a bytu paní Merkelové. Proto zprávu BIS považuji za poněkud neúplnou a značně servilní, když zmiňuje pouze Rusko a Čínu.

1 2
možnosti
Foto

Myslím, že má pan Zeman pravdu, v opačném případě by už spolu s pány Ovčáčkem, Mynářem, Nejedlým a spol. společně lepili pytlíky na Mírově.

8 0
možnosti
Foto

A z čeho tak soudíte? Jakou trestnou činnost aktuálně provádějí, že by měli skončit zrovna na Mírově?

1 0
možnosti
Foto

Tak pokud BIS veřejně podceňuje i prezident, mohly by BIS podcenit také cizí tajné služby, což by mohlo vést i k vyšší úspěšnosti našich tajných služeb.

0 0
možnosti
Foto

V13l76a78d28a 58V34a24n11e18k

7. 12. 2018 17:26

Co jiného muže plácat poskok našich ruských okupantů, kteří platili SPOZ volební kampaň...;-€.... senilní mstivý zapšklý stařec.. který přivedl úctu k nejvyššímu úřadu na samé dno...Rv

13 1
možnosti

Policie obvinění bývalému pražskému imámovi Shehadehovi nestihla předat před jeho zmizením, pátrala ale po něm, píše server. "Už ho našli, byl zadržen a v nejbližších dnech bude převezen do Prahy".

No , a to se jednalo o jediného známého muslima, který byl se svou rodinou zjevně nebezpečný. Co uděláme, až nám jich brusel naservíruje stovky či tisíce. Čučkařů bude "neúrekom"...

Neumíme ochránit ani křesťanské symboly na Karlově mostě, kamery nic nezaznamenaly... možná je bude nutno odnést do lapidária, aby nepobuřovaly nezvané vousaté hosty.

0 5
možnosti
Foto

J65a32k72u46b 13R19o90t73h

7. 12. 2018 16:01

Smutné, když se k článku vyjadřuje někdo, kdo nerozezná rozdíl mezi policií a BUS. :-/

6 0
možnosti

Mě by skutečně zajímalo, zda by Zemanův velký vzor, Vláďa Putin veřejně dehonestoval pracovníky tajných služeb Ruské federace. Dost silně o tom pochybuji. Pak se ale nabízí otázka, čí zájmy Miloš Zeman vlastně hájí ? České republiky ? To sotva Rv

16 0
možnosti
Foto

... čí zájmy asi může hájit egocentrik a pomstychtivý nemocný člověk?

12 1
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik