Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Tady ruský troll....vy tomu fakt věříte?Váš problém, ale Petříček je fakt bohužel omyl od socanů.A nebudí Vás Putin v noci, když všude vidíte ty stalinisty?Ale rád si přečtu i opačný názor, a fakta si snažím hledat i jinde, ale i když i jak zpívá Nohavica, pravda je lež a naopak.Přeji hezký den.:-)

2 0
možnosti
DR

Na rozdíl od druhých nehodlám hodnotit Petříčkovy názory na to či ono, ale je pravda že jako ministr tak důležitého resortu mě připadá takový neslaný, nemastný a naprosto nevýrazný. Samozřejmě je to ovšem věcí názoru, nikoho za opačný názor nebudu častovat kravinami o trollech.

2 0
možnosti
Foto

Zeman si Petříčka vybral??? Ale, ale, pane analytiku, vyjadřujte se přesněji. Pro vaši informaci vám to trochu zopakuji. Zeman odmítl do současné vlády jmenovat Pocheho, protože ten se už několik let v europarlamentu chová jako totální záškodník a byla to naprosto jasná a logická reakce. Jmenovat na místo ministra zahraničí člověka, který zájmy ČR v zahraničí neskrývaně poškozuje, by bylo horší, než uvést pověstného kozla na zahradnický post.

Petříčka si Zeman v žádném případě nevybral, byl nominován zoufalci z ČSSD, kteří ještě chviličku před tím velkohubě prohlašovali, "že buď Poche, nebo nikdo". Když jim Zeman odpověděl, "že Poche nikdy", nominovali jeho podržtašku o které se sice obecně vědělo, že bude jen Pocheho pařátem, ale v rámci dalšího nezdržování sestavování vlády, ho Zeman podepsal, aby zbytečně nenabíjel svým kritikům.

Pane elfe, držte se více faktů a nezaměňujte je se svými dojmy a emocemi, vaší pověsti analytika to rozhodně neprospívá.

7 0
možnosti
JV

MZV pan Petříček je zoufalec vybraný zoufalci z pražské ČSSD, která se nedostala do zastupitelstva Prahy.;-D

0 0
možnosti
JK

J27a43n 13K24l80á93s57e10k

30. 11. 2018 21:51

Karma.R^

Ještě bych doplnil ten Zemanův výrok o loutkách. Loutka je v první řadě on - loutka řízená Kremlem.

6 3
možnosti
DR

Chudák Milouš. Díky tomuto žvástu ani nebude spát. ;-)

3 0
možnosti
AL

Pohraničníci zadrželi ve svých výsostných vodách ukrajinské narušitele a potenciální zločince.

Stačilo je trochu postrašit a occhotně se vzdali. Bohužel, Petříček se velice rychle podbídl západu, aniž by věděl o co jde.

Zeman kritizuje

Krok ministra zahraničí Tomáše Petříčka (ČSSD), který ze seznamu top ambasád vyřadil Kyjev a Ankaru je chválihodný a pochopitelný, ale vyřadit Řím a Budapešť je opravdu politickou hrubkou. V tom má Zeman pravdu.

2 4
možnosti
AL

Orbán se sešel také s premiérem Andrejem Babišem (ANO), s předsedy obou komor Parlamentu a s kardinálem Dominikem Dukou. Ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD) se jednání nezúčastnil, v době Orbánovy návštěvy je v Polsku. Maďarský premiér s českými politiky jednal o hospodářské spolupráci a o evropské politice. S Babišem si mimo jiné potvrdili shodnou pozici v migrační problematice, tedy odmítání kvót na rozdělování uprchlíků a snahu řešit problém už v zemích, odkud migranti přicházejí.

1 3
možnosti
Foto

Proboha občane proč sem tapetujete zpravodajství???

9 0
možnosti
Foto

Jednoznačná karma. R^R^R^

Slova o tom, že prý "Česká diplomacie v čele s ministrem zahraničí Petříčekm je příliš podbízivá cizím zahraničním zájmům" od komunistů - notorických kolaborantů s Ruskem fakt sedí! ;-D

5 1
možnosti
Foto

Tak jsem tu lež z vašeho blogu okopíroval. "Dovolil si říci, že považuje za prospěšné zrušit několik ambasád". Vy se opovažujete o jiných tady tvrdit, že lžou? Tohle Petříček nikdy nepronesl a ač jsem vás na chybu dříve upozornil, vy jste to neopravil.

3 0
možnosti
Foto

J98a31k51u16b 71R25o56t24h

1. 12. 2018 6:34

Opravil jsem Štěpáne, nikoliv lež, ale omyl. To ale jako tolikrát prokázaný, nicméně nereflektující lhář nepochopíš.:-/

0 0
možnosti
Foto

Píšete o nebezpečí ztráty části demokracie. Je třeba pochopit, že demokracie není synonymem dobra, ale že jde pouze o diktaturu většiny vůči menšině. Demokracie je docela fajn, dokud patříte k většině v opačném případě, začnete mít pocit, že jde o ztrátu demokracie. Jenže demokratický systém vede bohužel k určité formě totality kdy hrstka lidí z vládnoucí kasty rozhoduje o všech aspektech života jim podřízených občanů.

1 0
možnosti
Foto

Bodejť by ne, Petříček neposlouchá a je vzpurný!

Pěkně se pokloň k Východu a hned bude metál.

Karma! R^

11 2
možnosti
Foto

Standa "-" už jede :-).

4 0
možnosti
Foto

Že je Zeman ruský gubernátor je známý fakt. Už do něj investovali dost peněz. Ale co ti komouši pořád vidí na arcioligarchovi Putinovi to fakt nevím.

Ode mě karma.

9 0
možnosti
Foto

Tomáši, prostě se s ním cítí důležití, protože Babiš je potřebuje.:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik