Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak krásně úderně napsaný článek. Autor si dal opravdu záležet. R^

Tak proč je tak malá čtenost, jednotvárné (kromě mých) příspěvky a karma se krčí v poměru ke článkům na toto téma s jiným názorem.

Držím palec, ať se tento skvělý odborník na RF, námořní právo, ekonomiku, politiku, Ukrajinu, armádu a celý svět nenechá odradit a zásobuje čtenáře opět skvělými články.

1 2
možnosti

R^ Je to přesně tak!!

3 0
možnosti

R^

Dík za inforamce!

Je to děsné, co se dnes děje! U nás již kolují fake news jako probabišovská propagace do voleb za tři roky!

Pokud agresivní Rusko nerozpoutá celosvětovou vojnu!

:-)

5 1
možnosti

Perfektni rozbor pane Rothe, jen si nevyslim, zeby Putin chystal totalni valku. Dobre vi, ze na to Rusko nema a hlavne, ze takova valka by nemela viteze, jen totalni zniceni. Putinovi uplne staci hybridni valky a tak kousek po kousku znovu dobyvat co Rusko, jak Putin rika "nejvetsi katastrofou 20 stoleti" ztratilo. Osobne verim, ze Putin ve sve jesitnosti chce vejit do dejin, jako ten kdo znovu pro Rusko ziskal to, co Gorbacovovym diletantstvim ztratilo. Ovsem jenom muj nazor, muzu se mylit.

6 2
možnosti

Zaplaťbůh za Gorbačovo diletantství, jinak jsme tu dodnes mávali rudým praporem se srpem a kladivem a plnili závěry nějakého sjezdu.

4 0
možnosti

ZDF: Pokus opravit svůj rating na úkor Ruska Porošenkovi nevýjde!

Je nepravděpodobné, že prezident Ukrajiny Petro Porošenko by mohl využít vojenské situace pro domácí politické účely, řekla Sabine Fischerová, šéfka oddělení východní Evropy a Eurásie Nadace pro vědu a politiku v Berlíně.

Sabine Fischerová, vedoucí oddělení pro vědu a politiku východní Evropy a Eurasie v Berlíně: Ano, Porošenko má nyní velmi nízké ratingy.

Zdroj: zdf.de

Tak teď nevím, mám více věřit této odborníci z Německa, nebo českému odborníkovi na mořské právo Rothovi?

:-)?

2 4
možnosti

O cem to zde obcane pisete?

Muzete se o tom rozepsat a vyscetlit to, pripadne uvest odkud cerpate?

To vase zdf. de je ponekud zavadejici.

5 2
možnosti

Americký prezident Donald Trump hodlá pochopit incident v Kerčském průlivu. V rozhovoru pro New York Post poznamenal, že chce zjistit, zda se ukrajinské lodě kontaktovaly, když se 25. listopadu pokusily překročit Kerčskou úžinu a zadržely je ruské pohraniční stráže.

„Byla tu otázka - bylo tam varování? Dali jim (ukrajinští námořníci) vědět, že proplouvají? Protože mají, podle mě, systém. A ten pracoval," řekl v rozhovoru pro The New York Post.

2 2
možnosti

Americky prezident Donald Trump obcane Licko zrusil schuzku s ruskym diktatorem V.V. Putinem.

7 0
možnosti

Ne ze bych s cimkoliv v clanku nesouhlasil, ale kdyz uz tedy upozornujeme na stupidni pohled na svet typu "USA jsou zle, Rusko je hodne, protoze Slovani a vubec", pak je potreba nezapomenout varovat i pred druhym extremem, tedy "vse na Zapade pro nas musi byt vzorem, protoze 40 let komunismu, Rusko a vubec".

1 1
možnosti
Foto

Velmi výsižně jste popsal klasickou ruskou taktiku v jejich hybridní válce. Šíření výmyslů pod rouškou serióznosti a věrohodnosti. Jenže to pochopit činí velkému množství jedinců zásadní problém.

13 2
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik