Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J40a13n 46P57a48l59l89a25s

1. 7. 2015 18:20

Dobrý den, zase ti Mašíblové. S tím označením jsem se poprvé setkal před časem u Vás, do té doby jsem ho nikdy neslyšel. Zajímá mě čeština obecně a vývoj jazyka zejména, tak se ptám, jestli nevíte, odkud pochází. Díky.

0 0
možnosti
Foto

Je to již letité označení pro různé konspirátory, přívržence různých podivných teorií a pavěd, zkratka z Magor, Šílenec, Blázen (někdy Blbec), vzniklo prý na ČVUT asi v šedesátých letech.

0 0
možnosti

Nikdy se nedostaneme k mimozenské civilizaci ani ona k nám. 

Z technického hlediska, i kdyby jsme uměli postavit loď dosahující až rychlosti světla, pak loďi s posádkou by cesta k nejbližší hvězdě trvala kvůli fázím zrychlování a zpomalování 50 let pozemského času, návrat pak taktéž 50 let.

Z ekonomického hlediska se nám nevyplatí létat ani na Měsíc, kdyby tam ležely zlaté cihly nebo brilianty velikosti fotbalového míče, natož na jiné planety... 

Z filosofického hlediska, se brzy sami vyhubíme,  kulomet jsme vynalezli o 100 let dříve než jízdní kolo ... a střelný prach  o 1.000 let dřív než dalekohled...

0 0
možnosti
Foto

Omyl. Mimozemské civilizace používají zeměkouli jako odkladiště nepovedených androidů. A je jich tu opravdu hodně. ;-(

0 0
možnosti

A že se jich tady na blogu pár hemží. ;-D 

R^ a karma

2 0
možnosti
Foto

Neidentifikovaný létající objekt.8-oZrovna mě jeden štípl, hajzlik. Ani sem ho nestačil plácnout, natož identifikovat.;-€Radš sem si šel od UFO štípanec vydezinfikovat;-(

UFO byla pozorována a hlášena již i za II.WW. Nebyl to ,,kec". Jen je prostě nešlo identifikovat. Čili existují. Ovšem neidentifikovaná, neb nelze identifikovat, oč vlastně šlo, či jde, že:-( Zkrátka, UFO;-)

1 0
možnosti

Mimozemšťan pan Bednár, v článku nad Vámi rozdrtil Váš ironicky pojatý blog na padrť. ;-D

1 0
možnosti

Jo, kouzlo nechtěného. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane Rothe, upřímně jste mne zklamal. 

Marťané existují !  Třeba Jiří Paroubek neblahé paměti s nimi chystal koalici.

Pokud se pozorně zaposloucháte do některých projevů našich politiků, musíte získat nevývratné přesvědčení, že jde o Marťany, kteří s pozemskou realitou nemají absolutně nic do činění.

A kdo byli oni zelení mužíčkové, kteří tak rychle obsadili Krym? Vojáci to nebyli, Rusové to nebyli, tak kdo? No přece zase Marťani.

Fakt jste mne dneska zklamal.

2 0
možnosti
Foto

J21a84k83u66b 89R41o48t57h

1. 7. 2015 12:06

Vážený pane doktore, sypu si popel na hlavu. Ale oponuji. Nikde neříkám, že neexistují. Od památného projevu, který zmiňujete, jsem o jejich bytí přesvědčen. Génius jistě věděl, o čem mluví. Nelhal by a nevtipkoval. ;-D

1 0
možnosti

Také jsem zkonstruoval jedno UFO. Ne, to není vtip.

Vybavil jsem svůj model letadla masivním LED osvětlením a létal s ním v noci. A protože z toho podivného objektu na obloze zdaleka ne každý rozpoznal letadlo, jednalo se o UFO.

2 0
možnosti
Foto

J13a77k60u49b 44R16o26t98h

1. 7. 2015 11:35

Ha. Jen jestli jste tím neudělal pár Mašíblům vánoce. ;-DR^

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS