Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J87a91r65a 69R67a95n74k

9. 6. 2015 17:33

Mne pripomina jihadistu, vyrazem i vzhledem, myslivna asi taky nebude;-)

8 1
možnosti
MR

vystihla jste to, kdyby to v Evrope vyhral islam, tak se z kasuky stane zapaleny muslim, on proste je celej zhavej ten samopal pouzit, a sni o tom jak se ho lide budou bat, coz si vylozi jakozto uctu.

5 1
možnosti
FS

Kašuka v podstatě volá: "Ein Volk, ein Reich, ein Führer"

To je buď na svěrací kazajku, na kriminál, nebo minimálně na přesdržku. Trochu se mi udělalo blivno.

15 2
možnosti
Foto

Nesmíte se tolik dívat do zrcadla a určitě se Vám uleví.

3 15
možnosti
VK

Petřík se zastává kašuky. ta symbolika;-D;-D;-D

15 1
možnosti
VV

A divite se? Vrana preci k vrane seda. A vubec SE divim, ze uz SE davno o tyto vrany nezajima BIS.

9 1
možnosti
Foto

Být  v českých podmínkách pro prezidentský systém znamená být pro přeměnu Senátu v komoru, v níž by zasedali zástupci krájů, kteří by měli jedinou pravomoc. Potvrzovat zákony přijaté Sněmovnou. Ostatní pravomoci Senátu by se přenesli na prezidenta.

Být v českých podmínkách pro prezidentský systém znamená převzít americký model politických stran, kde kandidáty do veřejných funkcí voli všichni, kdož se zaregistrují jakožto příznivci té či oné strany.

Kde tu tedy v českých podmínkách vidíte nějaký prostor pro revoluční násilí?

4 5
možnosti
Foto

A proto jste se jistě, pane Řezníku, stal nadšeným členem Kašukovy skupiny.

9 1
možnosti
Foto

Toto jste pane autore silně přehnal.

Myslím si, že lze psát kritické články na adresu jiných blogerů, pokud jsou řádně vyargumentované, ale bezdůvodně jim nadávat do nacistů je příliš.

Jak píše pan Kantorek "Vaše nenávist vůči kolegovi je až patalogická."

Ve Vašem případě je to horší o to, že se hlásíte k hodnotám křesťanství.

A nenávist ke svému bližnímu snad nepatří ke křesťanským hodnotám Rv

5 25
možnosti

Slova o "přehnání" jsou k popukání, když je vyslovujete právě Vy, pane Petříku. Tak k smíchu, až mne napadá slovo "chucpe".

17 2
možnosti
MK

Tak nevím, zdejší bloger sice nejsem, ale kodex blogera jsem si přečetl. Koukám se, že vaše nenávist vůči kolegovi je až patalogická. Osobně se domnívám, že kodex blogrera jste tímto blogem hodně porušil. Nejvíce mi však připadá úsměvné, že vy jako monarchista (vaše označení své osoby)  kritizujete sklony p. Kašuky k diktátorství. Asi nevíte, co je to monarchie nebo dikatátor.

4 20
možnosti
Foto

J52a16k40u32b 15R95o89t19h

9. 6. 2015 14:40

Mno, opravdu to asi nevím. Poučte mne. Když už o mé psýše víte tolik (stejně jako zde i jiní rudí), tak jistě rád poučíte chorého.;-€

12 0
možnosti
Foto

J19a14k73u89b 98R75o81t41h

9. 6. 2015 14:32

Právě mi napsal pan admin El Chaar, že si mu Kašuka stěžuje. "ozval se pan Kašuka, že na něj pod jeho články systematicky útočíte. Diskuse neslouží k útokům na autora, ale k věcné diskuse na téma článku." 

Neuvěřitelná drzost. Požádal jsem pana Chaara, aby tento můj příspěvek nemazal s tím, že je mimo téma diskuse. Není. Sakra, není, jen dokazuje, co je LK zač. Fujtajksl.;-€

21 0
možnosti
Foto

J57a95k34u63b 21R91o82t46h

9. 6. 2015 14:33

A zde má odpověď:

Pane admine El Chaare, a) těžko mohu útočit pod články, které nemají otevřenou diskusi, b) vždy se (pokud je diskuse otevřená) týkají tématu článku (extrémní stalinistický fanatismus autora a jeho neustálé lži), c) Kašuka se zřejmě naštval posledním mým dnešním článkem, ve kterém reaguji na jeho veřejně deklarovaný přerod z komunisty v obdivovatele Das Führerprinzip a nacistu, d) ohromuje mne jeho nebetyčná drzost a doufám, že zmínku o této stížnosti nevymažete z diskuse pod mým článkem.

Ostatně, mne zase uráží fakt, že se bez jakékoliv reakce redakce na blogu iDnes objevují stále častěji články nenávistných levicových extremistů, plné nestoudných lží, články, které se i přes to, co obsahují, tu a tam objevují na titulce.

25 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik