Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebýt konspiračních teorií, byli bychom ochuzeni o velké množství zajímavých filmů, zejména sci-fi. A ty mám rád. Takže volám: mašíblové, vymýšlejte, filmaři filmujte!

Karma!

1 0
možnosti

P49e92t48r 46B68a82j33n17a91r

30. 4. 2015 13:53

Konspirační teorii nehlásají již jen prezidenti, ale dokonce se k nim přiznávají i ti, o kterých se konspiruje, že se snaží ovládnout svět. Jeden z těchto mužů David Rockefeller napsal ve svých memoárech:

" „Po více než století se ideologičtí extrémisté na obou stranách politického spektra snažili na základě často publikovaných incidentech útočit na rodinu Rockefellerů kvůli výjimečnému vlivu, který má na americké politické a ekonomické instituce. Někteří dokonce věří, že jsme součástí tajného spolku, který pracuje proti zájmům Spojených států a charakterizují moji rodinu jako “internacionalisty”, kteří konspirují s jinými po světě, aby vytvořily více integrovanou globální politickou a ekonomickou strukturu – jeden svět, chcete-li. Jestli mne obviňují z tohoto, přiznávám vinu, a jsem na to pyšný…Brzy nastane globální transformace. Vše co potřebujeme je velká krize a národy uznají nový světový řád.“  

Asi by bylo dobré poslat toho pána na psychiatrii, aby ho páni doktoři zbavili toho bludu, že se účastní na nějakém globálním spiknutí.

0 0
možnosti

Ty Vaše komentáře mne dokázaly rozesmát. Blábolismy pana Petříka ani jednou.

3 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že nevěřit na určitou konspiraci je projevem naivity.  Lidé na všech úrovních využívají známosti, přiležitostí a svým jednáním ovlivňují druhé lidi aby konali v jejich prospěch, nebo proti někomu.  Je pak opravdu naivní si myslet, že tohle nedělají ti nejmocnější z mocných. Samozřejmě, že to dělají.  Některé konspirace jdou ale proti sobě a tak se navzájem ruší.  Světové dění není sledem náhod, ale prosazení vůle jednotlivců, kteří chtěli, aby se tak dělo.  Dnes k tomu mají velmi účinný nástroj a to Stát.

3 0
možnosti
Foto

J78a34k24u20b 84R73o67t55h

29. 4. 2015 14:08

"nevěřit na určitou konspiraci je projevem naivity" 8-o8-o8-o

1 0
možnosti

Konspiracni teorie jsou cajicek. Chce to zamerit pozornost na 'konspiracni realitu'. Ale jak ji rozeznat, ze.

0 0
možnosti
Foto

J87a84k30u19b 46R84o44t76h

29. 4. 2015 13:51

Tak těm magořinám, co vymýšlíte, nyní říkáte? ;-D

5 0
možnosti
Foto

J45a46k40u88b 12R27o88t33h

29. 4. 2015 13:14

Páni kolegové, musím dodat, že ti prezidenti a podobní jsou schopni prezentovat mašíbloviny začasté šílenější, než nějaký Hájek či Orgonet. Ale věřím, že se Mašíblové polepší a politiky ve svém zájmu trumfnou. Vždyť takto se sami stávají součástí nenáviděného mainstreamu.;-D

A díky za podporu. Však nebude tak zle. Imaginace je nesmírná síla. ;-)R^

1 0
možnosti

ale to mě mrzí, vaše články na toto téma byly vždy osvěžující a zvláště diskuze byly skvělé, no což , škoda

2 0
možnosti
Foto

Vážený pane kolego, jsem zklamán a v nitru duše rozesmutněn. Nicméně - naděje umírá poslední a jak sleduji společnost, brzo se objeví cosi, co zaujme a dodá opět materiál k Vašim rozborům. 

Přeji pěkný den a dávám karmu, byť slzavou.

2 0
možnosti
Foto

Tak se nestyďte a zase nějakou pěknou Mašíblovinu napište.

Tato se Vám docela vydařila: http://vodvarka.blog.idnes.cz/c/450233/taky-si-uz-opakujete-ruska-slovicka.html

1 5
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik