Diskuse

Ruský konvoj zamíří do Prahy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře si to kolego napsal,taky to neni moje parta. Kdybych byl Rus a chtěl položit věnce v Belíně nebo se válet v Itálii u moře, pořádím si víza a nebudu mít problém. Pokud nás bude víc, pro sichr se dáme čas a souřadnice na sjetí a rozdělíme se na několik přechodů, ale roztrubovat to do světa rozhodně nebudu.

0 0
možnosti
Foto

J40i45r73i 83B32i55l98i54n66a

19. 4. 2015 22:24

Dobry clanek. Podle reakci je videt, ze tihle dobraci kteri maji nejbliz k neonacistum a organizovanemu zlocinu oslnili zejmena komouse. No, diky ideologicke pribuznosti zminenych extremistu se to dalo celkem cekat. ;-)

Svoboda a volnost kterou "Vlci" projevuji nasilim na lidech kteri se postavili proti diktatorovi, to je "contradiction of terms" na desatou.

Pro me jako pro motorkare je trochu komicke, ze se najde na svete zeme, ktera vzala "outlaw bikers" (se kterymi nema vetsina normalnich motorkaru nic spolecneho) pod sva kridla. Ale kdyz si uvedomime ze je soucasne vedeni Ruska vicemene fasisticke a propojene s mafii, neni zase cemu se divit.

0 0
možnosti

Na to, jak se neustále zaštiťujete svobodou jste vyplodil poměrně hodně zideologizovaný článek. A ještě nerozumím tomu, jak člověk vyznávající motorkářskou svobodu může uvažovat o tom, že jinému člověku bude jeho svobodu projet se odkudkoli kamkoli blokovat (přestože samozřejmě na nesouhlas s jejich záměry  a jejich filozofií máte svaté právo). Oni sem nejedou zabírat cizí území ani nejsou viditelně ozbrojeni a nejedou ani na válečných strojích, tak snad ať si v mezích zákona dělají, co chtějí? Nebo ne? Pak jsou ale vaše mantry o svobodě jen bohapustými frázemi.

1 1
možnosti

Jsem sice přesvědčen, že více než o připomenutí si 70-ti let od konce II. svět. války, jde těmto proputinovským motorkářům o propagaci současného Ruska a o podporu jeho imperiální politiky vůči Ukrajině, ale pokud to tito "noční vlci" chtějí oslavit přejezdem z Moskvy do Berlína a podpořit tak svého guru Putina, ať tak klidně učiní. Pokud nebudou porušovat zákony a dopravní předpisy zemí, kterými budou projíždět, tak ať klidně dojedou až do toho Berlína. Jsme přece demokraté a oni jen čekají na nějaké zákazy, aby to mohli využít ve svůj prospěch.

0 0
možnosti

Pane Rothe, jste dostatečně drsný na to, aby jste případně pomohl drsným polským bratrům ? Tady někteří diskutéři se "normálně lidsky" těší na to, že ty ruské nebratry polští bratři rozbijí na atomy a dají jim na tlamu, ovšem nevypadá to, že by se angažovali osobně - zrovna se jim to asi nehodí, času málo a tak. A já si tipnu odpověď na svou úvodní otázku - Ano, Vy, pane Rothe, Vy na to vypadáte, Vy by jste mohl přispět dobré věci. Minimálně svým objemem by jste budil respekt, když už ne rovnou děs v řadách těch arcilotrů. Mimochodem, nejmenuje se Váš bratr Tim ?.

0 1
možnosti

P32a63v22e85l 38Z76e36m95a19n

13. 4. 2015 17:59

nějak nechápu váš smysl pro spravedlnost, můžete mi odpovědět na :

 

1) cca: svobodní lidé jednou na většinou amerických motorkách, pokud vím bez státní podpory uctít hroby svých dědů  - tak nějak by to asi popsali oni...., nebo víte o tom něco jiného ? - jasně, předpokládám, že je to zčásti provokace v současné napjaté době, ale proti takovému vysvětlení nelze nic namítat - nebo máte proti tomu něco ?

2) větou "Polští bratři jsou dost drsní na to, aby ty gaunery zvládli sami. " jste to dorazil !, takže podle vás Ruští motorkáři jsou grázli, ale Polští jsou dle vás ještě drsnější grázli, ale jsou to naši "bratřii", takže jejich grázlovství je rázem odpuštěno a naopak se hodí 8-o, mají od vás svolení nebo rovnou požehnání napadat někoho jen proto, že je jiné národnosti ?

0 2
možnosti

Ale at si jedou musi se jim prece ukazat se v EU se lide mohou svobodne vyjadrit jak chteji.

0 0
možnosti

No já bych řekl,  že pokud chce rusák projet EU tak musí mít vízum, což nechápu proč vízum těmto nacistickým a hrozícím  přívržencům Putina dávat.

5 0
možnosti
Foto

R^Doufám, že je Poláci rozmlátí na atomy;-)!

5 2
možnosti
Foto

I84v90a69n 63M69a24r18e97k

12. 4. 2015 13:05

No a co tak se do toho zaangažovat raději sám p.Volko ? ! Schovávat a spoléhat  se jako malý kluk za  druhé je ve Vašem věku trochu ubohé ! ! ! RvRvRv

0 3
možnosti
Foto

80% Čechů průjezd motorkářů nevadí, jistě to však nevíme. Ppropaganda si to nenechala zjistit.

4 6
možnosti

Kde, vy mate z toho kolotoce lepsi vyhled, povidejte.

7 2
možnosti