Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P60a78v63e29l 12K47r77a13l

31. 12. 2014 15:07

Ale má, oboje to jsou zkažené a zločinné ideologie způsobující degeneraci civilizace.Rv

0 0
možnosti
JP

J45o35s80e84f 55P27o54t57r

14. 11. 2014 19:53

100% pravda! Karma !

0 0
možnosti
ZB

Prosim, alespoň těma nadpisy mě netrapte. Ačkoli si všichni můžeme o jistých představitelích Islámu myslet co si myslíme , Islám  vychází ze Starého zákona a uznáva všechny starozákonní proroky. Navíc, uznává i Ježíše jako jednoho z proroků. Tím se liší od současného křesťanství, které bylo protlačeno na Nicejském koncilu ( těsnou většinou) - t.j. božská podstata Kristova. Je to jedno z takzvaných náboženství knihy .  Díky dlouhodobému soužití s Židovstvím a dalšími blízkovýchodními náboženstvími např. Zoroastrismem přiklání se spíš k vnějším projevům těchto.

A ano, ortodoxní židé jsou svým životním názorem velice blízký islámským fundamentalistům . Je jich ale daleko méně a tak naštěstí nemají tolik šancí se realizovat.

Islám není jednolitý, má různé odnože, stejně jako křesťanství i judaizmus.

Islámský fundamentalizmus momentálně slaví svůj nikdy nevídaný revival - je to strašné, že tolik mladých lidí se nechá zblbnout a ještě strašnější, že někteří jsou ochotni páchat násilí, ale místo hledání genetické zatíženosti by bylo potřeba skoumat - proč tomu tak je.

A prosím, zanechte to vykřikování o Mohamedově pedofilii. Je to nesmysl, akorát tím dráždíte lidi.

1 2
možnosti
MP

Relativizátor dorazil...

1 0
možnosti
MK

R^Dobrý článek, ale samozřejmě téma je mnohem širší a hlubší. Např. to, co bible má jen okrajově je v Koránu téměř na každé stránce - schizofrenie konání; bůh je slitovný a vyzývá k mírnosti a hned v dalších větách shrnuto říká zabij!

0 0
možnosti
SB

je stejně zajímavé, že všichni obhájci takzvaného proroka mohameda odmítají vzít na vědomí historická fakta, totiž že se jednalo o pedofilní monstrum

1 0
možnosti
BT

kruciš jak vy to děláte?

ale jinak velmi dobře

0 0
možnosti
JK

R^ Presne na túto tému som chcel napísať článok. Ale ten váš je lepší. Ja by som snáď pridal ešte jeden podstatný rozdiel medzi kresťanstvom a islamom:

Kresťanstvo učí, že ak niekto chce zmeniť svet okolo seba musí začať od seba - zmeň seba a zmeníš celý svet. Totalitné ideológie ako boli komunizmus, fašizmus či islam hlásajú, že treba (násilím) zmeniť najskôr tých druhých, aby sa mohol zmeniť svet...

5 0
možnosti
JM

Křesťanství zazlívám jednu věc. Je svojí mírumilovností a ustupováním zlu základem dnešního sebemrskačství bílých Evropanů vč. jejich potomků kdekoliv na světě. Vždyť my můžeme i za to, že muslimští Arabové chytali v Africe otroky a prodávali je do celého světa. Můžeme za to, že se naši předkové bránili muslimům. Můžeme za to, že Afričani se nedokáží sami uživit. Dokonce můžeme i za tajfun na Haiti. Asi tak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik