Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J43i84r86i 21B69i88l64i72n36a

5. 10. 2014 17:58

Ja se nedavno bavil z clovekem, ktery o sobe tvrdil ze zadnym konspiracnim teoriim neveri, ze ho jenom zajima pravda o 9/11. Nadsene me vykladal vsechny ty konspiracni nesmysly a kdyz jsem se mu snazil cosi vysvetlit, neposlouchal. Kdyby nas nekdo pozoroval z dalky, myslel by si ze se bavim se Svedkem Jehovovym.

Kdyz me uz potreti oznamil, ze "konspiracnim teoriim normalne neveri, ale.....", zeptal jsem se ho, zda Americani opravdu pristali na Mesici. On se na me chvili zachmurene dival a pak vyhrkl: "tak me vysvetli, jak se ta vlajka mohla trepat, kdyz na Mesici neni vzduch?". 

Vysvetlil jsem mu to, ale on uz zase neposlouchal.......  :-P

3 0
možnosti
JM

Řeknou nám ještě nějakou bizarní historku ze svého života, jsou tak neuvěřitelně zajímavé...

0 2
možnosti
MK

"Na závěr údajný důkaz pravosti Protokolů sionských mudrců od mého věrného čtenáře Koleby: To, co se objevilo na veřejnosti, byly vždy jen překlady z francouzštiny, originál je ve vlastnictví řádu B'nai B'rith."

Ale pane Rothe, nakonec jste to teda úplně obrátil. To, co jsem napsal, není žádný důkaz pravosti, to jsou oficiální fakta vydavatelů překladů, ať už prof. Niluse nebo pozdějších. Naopak po vás jsem chtěl, když jste se tohoto tématu tak aktivně chytil, abyste poskytl ony důkazy o tom, že tomu tak nebylo, protože jinak jsou takováto prohlášení pouze na úrovni konspirací.

0 3
možnosti
Foto

J11a13k59u12b 49R45o11t37h

5. 10. 2014 15:59

Jo, chlapče, ale to musíte formulovat přesně.:-/

1 0
možnosti
JM

Se zařazením podpory nacistů americkým kapitálem mezi konspirační teorie se pouštíte na velmi tenký led. A zařazení IG Farben je v tomto kontextu velmi zábavné. Jistě je vám známo, že například dědeček 41. a 43. prezidenta Prescott Bush byl velmi intenzivně zapleten s nacisty prostřednictvím Union Banking Corporation, po válce byl vyšetřován, ale vyšetřování tak nějak vyšumělo do ztracena (koneckonců i hlavní strůjce nacistického ekonomického zázraku bankéř Hjalmar Schacht byl v Norimberku osvobozen). Samotná IG Farben, která byla jedním z největších sponzorů NSDAP byla co do struktury kapitálu americko-německým projektem, kde např. Rockefelleři a jejich Standard Oil hrála významnou roli. O rodině Warburgů ani nemluvě. Max Warburg seděl přímo ve správní radě IG Farben, kde také zastupoval svého newyorského bratra Paula, který byl též podílníkem. Nejpikantnější na tom je, že na rozdíl od Rockefellerů, kteří jsou protestanti, Warburgové jsou židé a jejich matka celou válku žila v luxusním apartmá v Hamburgu. Norimberské zákony a konečné řešení se vztahovaly zřejmě jen na některé....

Rockefelleři dále stáli např. za financováním Kaiser Wilhelm Institute, což byl eugenický výzkumák, který 1. prováděl výzkumy aby byla prokázána platnost teorií o árijské rase a 2. zkoumali jak vyšlechtit nadčlověka.

No a v neposlední řadě nebýt dodávek aditiv do leteckých paliv ze Spojených států, nacistická letadla by nemohla létat například nad Londýn.

Takže než bezhlavě realizovat svou bezuzdnou touhu dokazovat bláznovství mašíblů, raději si o tom něco přečtěte. Asi nejucelenější a z hlediska práce historika nejfundovanější dílo je kniha Antony Suttona: Wall street and the rise ot Hitler. Jeho dalším důležitým dílem byla kniha Wall Street and bolshevik revolution. Tyto publikace na základě archívních dokumentů jasně ukazují odkud se nám na světě tyto zrůdné totalitní režimy vzaly, kdo je vlastně financoval a stál tak nepřímo za (když nepočítám Čínu) cca 70ti milióny obětí

1 3
možnosti
Foto

Tak dnes to bylo v TV na druhém programu Hitler a peníze, jak ho sponzorovali Ford a Thyssen.

1 0
možnosti
PH

Pane Rothe, člověk je tvor přemýšlivý, tvořivý, ale také nedůvěřivý a hlavně, je spousta lidí, kteří nejsou rádi, že někdo jiný z nich dělá voly. Proto vznikají ony konspirace a je to zcela přirozené.

3 1
možnosti
JK

Nějak tu Vaši úvahu nechápu! Ale třeba mi to vysvětlíte na příkladu:

Kdo tedy například z koho dělal vola, že museli přijít konspirátoři 

se zásadním zpochybněním přistání Amíků na Měsíci? .. 8-o:-/

0 0
možnosti
MP

Zcela výjimečně se vracím k vašim neuvěřitelným blábolům. Jste-li ochoten obětovat tolik času pracným vyhledáváním těchto skutečných nesmyslů, něco to o vás vypovídá. Byl jsem v záchvatu smíchu, když nedávno v TV oznámili, že všichni hasiči z dvojčat mají rakovinu z kouře... /!!!!/  O nanotermitech samozřejmě ani slovo. Kuriozita je, že odpůrci konspirací sami věří idiociím. například- pára vydrží na jednom místě několik hodin. Hasiči pracovali v dvojčatech při teplotě 600 stupnů. Požár byl proto, že tam někdo foukla. Další nepochopil ani to, že všechny předměty padají díky gravitaci kolmo dolů. Desítky železobetonových pilířů se zhroutí v jediné vteřině. Věří-li někdo těmto idiociím, pak k tomu není co dodat. Je to logické, že jich bude dost. O přemýšlení lidí vypovídá víc než dost žebříček oblíbených politiků a žebříček nejoblíbenějších TV pořadů /Partička, Ordinace, pořady o jídle.../. Menšina lidí, schopných přemýšlet do hloubky tento článek bude ignorovat, proto ani já nebudu ztrácet čas takovými p...ovinami. Tento výraz používám zcela výjimečně, jen jedná.li se o zcela unikátní megahloupost. Všem, kteří s vámi souhlasí přeji pěkný den.:-)

0 4
možnosti
JR

A jeste navic slysel, ze se na nas pousti chemtrails v podobe dyhydrogenmonooxidu, coz je latka, ktera muze i zabit a to uz neni zadna legrace.

2 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik