Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, možná konspirační teorie....ale s geniálním nápadem (ponechme teď stranou, jak je to ve skutečnosti). Dostat všechny ty radikální islamisty na jedno místo znamená, že se s nimi dá vypořádat se všemi naráz....třeba nějakou hromadnější "nehodou" (chemie, atom), že by se toho Izrael vůči muslimům štítil, to si nemyslím a jeho tajné služby by už přišly na způsob, jak to udělat a namaskovat....Zbavit se výrazné většiny militantních islamistů okolo svých hranic by bezpečnosti Izraele velmi pravděpodobně jen prospělo, nehledě na to, že by i politická regionální situace byla trochu jiná , když by jednal Izrael s okolními sice nepřátelsky naladěnými, ale zničenými státy.....

Nicméně více světla do toho vnese až druhá fáze postupu ISILu...předpokládám, že jakmile dovraždí odpůrce na území jimi okupovaném, tak se pohnou dál do světa šířit ten svůj stát....a řekl bych, že Izrael jim tam bude stát docela v cestě:-P Zkusí ho napadnout? A co pak udělá Izrael? Další blesková válka na zničení hrozby? Prostředky na to má....

0 0
možnosti

Zapomnel jste na zastupy tech nejhorsich, v nichz stoji napr. Jules Verne, Issac Asimov, A. C. Clarke,  a dalsi a dalsi.

0 0
možnosti
Foto

To byli pane Dvoracek inteligentni lide s fantazii. S paranoidnimi omezenci nemeli spolecne vubec nic.

0 0
možnosti

Místo vyprsknutí smíchy byste si mohl položit onu základní otázku, která u vás (nejen v tomto článku), jak jsem si všimnul, zcela absentuje. A totiž komu vypuštění takovéto dost absurdní zprávy prospívá. Vy to automaticky přisuzujete pohodlnému, přehlednému a snadno zapamatovatelnému fenoménu pošahanosti tvůrců, z čehož následně nutně musí vypadnout pravidlo: Všechno je tak, jak to vypadá, nic temného a skrytého ve světě neexistuje. Pojmy jako dezinformace, infiltrace nebo dokonce psychologická operace jsou jen výplody mašíblů. A akce jako byl útok na vysílačku v Gliwicích produkují jen totalitní (nebo prostě jen zlé) režimy. Tím se nutně dostáváte na úroveň masy vědeckých pracovníků, kteří si zapamatovali poučku, že vědec musí být k poznanému vždy skeptický, ale aplikují to jen na nové poznání a to staré považují za danost a v podstatě nepřekročitelné dogma a zcela zapomínají na to, že kdysi učenci tvrdili, že Země je placatá a že ještě na konci 19. století tvrdili, že létající stroj těžší než vzduch je nesmysl odporující přírodním zákonům (proto jen vyjímeční jedinci dojdou k přelomovým objevům).

Takže vám přeji, abyste, kdyby v našem světě někdy došlo k nějakému tomu posunu v obecném paradigmatu vnímání toho, jak tento svět v té mocenské rovině vlastně funguje, abyste to ve zdraví přežil.

0 0
možnosti

Dobra reakce na clanek.

0 0
možnosti

J87a30r94a 20R64a34n33k

17. 9. 2014 23:31

Nejlepsi konspirator, od nej cerpaji geniove, jako Petr Gabriel a dalsi;-D

:-/

Blog: Czech-Canadian Convicted of Holocaust Denial ...

wakeupfromyourslumber.com/blog/.../czech-canadian-convicted-holoca...

May 7, 2011 - 5-5-11 The Prague-West District Court (Okresní soud pro Prahu - západ ) found Czech-Canadian Vladimír Stwora guilty of supporting and

2 1
možnosti

M68i24l11a24n 79R47a88d10e59k

17. 9. 2014 17:05

to mate marne, lidska blbost nejde vymytit, ale bojovat se musi, takova sisifovska prace. On i Hitler byl zakukleny zid,Stalina ponoukali z USA aby konal zverstva, a nekteri takovi jedinci i kdyby jim islamista pizlal hlavu, budou umirat s blahym vedomim ze se jedna o agenta Mossadu se zoldem z CIA.

3 1
možnosti

Na druhé straně se není čemu divit, že vznikají konspirační teorie. Například ohledně sestřelu Malajsiského letadla je tolik nejasností a myslím si i úmyslného zamlčování, že těchto dohadů ještě přibude.

0 5
možnosti
Foto

J84a66k20u77b 90R94o89t19h

17. 9. 2014 15:41

Není čemu divit? No, jak myslíte. Já se divím. Často. A rád.;-D

2 0
možnosti
Foto

J70a91k74u58b 76R48o50t49h

17. 9. 2014 15:31

Doplnění: Provozovatel webu, kde jsem článek našel, jistý pan Stwora, kandiduje do senátu.;-D

1 0
možnosti
Foto

J32i19r60i 41B18i57l76i58n74a

17. 9. 2014 20:06

Pan Stwora byl nedavno odsouzen k podminenemu trestu pro popirani holocaustu (vcetne samotne existence nacistickych plynovych komor). Veri pochopitelne i na konspirace okolo 9/11, malajskeho letadla, zidovskeho zprisahani, chemtrails, nepristani na Mesici a dalsi moudrosti. 

Ten dobry (jiz 15 let nezamestnany) muz zije u nas v Kanade a mame tady z neho srandu. ;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS