Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Aby lidé věřili tomu, čemu je nutné věřit, musí to být jednoduché.

Proto většina lidí nemůže programovat. Programování je totiž svým způsobem konspirace.

Jinak celý blog je matlanina, jejíž účelem je shodit přemýšlivé a postavit na piedestál hlupáky.

1 1
možnosti
PB

P21e80t43r 11B37r73i77x

11. 9. 2014 8:11

Já mám úžasnou konspirační teorii: Tajné vlády, mimozemšťani, NWO (dosaďte si podle potřeby) úmyslně rozšířili virus, který nenápadně požírá mozek. A ti napadení pak vymýšlí tyhle známé konspirace!

1 1
možnosti
RM

Zaměňujete konspiraci s hloupostí. Může to mít pouze dva důvody: víte proč a nevíte proč.

Je hloupý výrok konspirace?

Konspirace znamená tajná dohoda, úmluva, zakrytí skutečných cílů vymyšlenými a promyšlenými argumenty.

Výrok Ondra žere slimáky je co? Nebo z článku: lék na Ebolu byl již vymyšlen, ale nepoužívá se. Může někdo jednoduše vyvrátit nebo potvrdit, že ten lék existuje nebo neexistuje? Kolik procent obyvatelstva na Zemi rozumí genetice, klonování, chemii, fyzice? Většina ani neumí spočíst trojčlenku, nerozumí elementárním ekonomickýcm vztahům. Ale většina z nich rozumí tomu, co dělají, provozují a plánují chytré mozky.

Dáváte rovnítko mezii hloupost a konspiraci, aniž tušíte, co slovo konspirace vlastně znamená. Ale to znamená, že je to jen a jen vaše hloupost.

1 1
možnosti
MK

Bývalý agent CIA Michael Hasty: „Kdykoli slyším, že někdo shazuje zajímavé teze tím, že se jedná o "konspirační teorie", obvykle to znamená, že se někdo dostal k pravdě až příliš blízko.“

2 2
možnosti
Foto

Tak ono je potřeba vše vždy posuzovat individuálně. Mně se líbí, jak se vyvraceči konspiračních teorií vždy zašťiťtují tu fyzikou, tu chemií, tu logikou a uniká jim přitom prostý rozum a schopnost domýšlet i souvislosti. A tak se třeba přou o to při kolika stupních se taví ocel a už je nenapadne třeba to, že konstrukce oslabená na jedné straně by s velmi vysokou pravděpodobností nepadala stejně jako při řízené demolici.

2 0
možnosti
JR

J32a31r60a 35R74a71n19k

10. 9. 2014 19:56

Chybi pouze extraterrestrials, ti ale naklusou u Fojtika, pochybuji, ze vzda sve kazdodenni plkaniR^

0 2
možnosti
JD
LJ

Já jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo plakat, ale karmu jsem taky dal.

2 0
možnosti
Foto

Karma!

Ještě chybí negativní mimozemšťané (p. Bajnar), kteří poskytují USA podklady na tajné zbraně. Nebo pozitivní - teď přesně nevím.

Já se snažil protlačit jednu teorii, že v případě letadla šlo o nepodařené opakování filadelfského experimentu, ale on už nikdo neví, co to filadelfský experiment byl. Podivné na tom je, že podrobný článek o něm byl před časem z netu stažen, údajně pro porušení autorských práv.

3 0
možnosti
Foto

no, jen počkejte, až sem zabruslí pan Petr, ten vám to všem vysvětlí.

3 0
možnosti
JD

No já jsem předpokládal, že některé myšlenky, které jsou uvedeny v blogu, jsou beztak jeho. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Má oblíbena konspirační teorie, je ta, že představitelé GOOGLE se snaží ovládnout svět.;-)

4 0
možnosti
PJ

P94e61t19r 49J75a92r40o81š

10. 9. 2014 13:31

Cim vetsi kravina, tim je popularnejsi, protoze neda moc prace ji zesmesnit, ci jednoduse vyvratit. Ale vyvraceni takovychto ptakovin, stale jeste nedokazuje verohodnost oficialnich verzi.

5 0
možnosti
Foto

J25a70k47u48b 92R24o74t14h

10. 9. 2014 13:34

To je ale problém lidí, kteří nějaké verze čehosi označují za oficiální a neoficiální (či alternativní), a nikoliv těch, kteří je mohou označit maximálně za relevantní, či chybné.:-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik