Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Před chvílí mi můj známí poslal odkaz na zmiňovaný server s tím, že už je "jasno", kdo sestřelil Air Malysia. Samozřejmě Kyjev. Je až bizarní a poněkud nebezpečné, jak se i inteligentní lidé nechají ovlivnit. V článku se psalo, že SU-25 sestřelilo Boeing kulometem a to ze dvou stran letadla. S tím, že maximální (technologický, nikoliv operační) dostup letadla je 7km (bez výzbroje a přídavných nádrží) se autor vyrovnal tím, že si stačí nasadit (zřejmě zázračnou, kouzelnou) kyslíkovou masku a bác, dostup letadla se zvýší až na 11km. Tady jsem přestal číst a začal se zajímat o serióznost média. No a tak jsem tu. Cena za svobodu slova je někdy dost vysoká...

0 0
možnosti

to mate tezke, dnes je v mode zkritizovat kdekoho kdo se brani, stat ktery si brani sve uzemi je pro spoustu lidi zlocinec, at uz je to Israel nebo Ukrajina, a teroriste nebo separati bojuji podobne. A pro lidi jsou to hrdinove, ne pro vsechny, jen pro vsechny xindly.

2 0
možnosti
Foto

Takovéto servery se nedají číst pravidelně, ale sem tam na ně člověk nakouknout musí. To aby nezapomněl, že existují lidé, kteří chtějí úplně něco jiného, než já a jsou schopni pro tuto svou představu udělat mnohé. Karma.

5 0
možnosti

ano - diky za svobodu projevu, i tady na blogu, nektere prispevky jsou k zbliti, ale je dobre vedet s kym ma clovek tu cest.

1 0
možnosti

Souhlasím, že je to propagandistický portál, ovšem to se dá napsat i o iDnes v obráceném gardu.

2 2
možnosti

..na čtení podobných věcí se necítím dostatečně psychicky vykarosován....

4 0
možnosti

Máte pravdu a já mám obavy že lidi jako Nigrin, Olšer nebo Fojtík dělají AC-24 i ze zdejšího serveru...Rv

6 3
možnosti

Ano, přidal bych Vyvadila, docela si myslím, že to mohou dělat na objednávku, kdoví?

5 0
možnosti
Foto

Že to čtete, pane Rothe......a navíc riskujete řezničinu....pěknou sobotu přeji

5 0
možnosti
Foto

Děkuji. Ale jak vidíte dole, relativizování zla je u nás (zvláště v Olomouci zřejmě) časté. I když ubohé.:-/

4 0
možnosti
Foto

Při hodnocení podobných výroků je nutné vzít do úvahy, zda neodrážejí toliko virtuální realitu, která slouží jako odreagování psychických problémů dotyčných.

Jinak to vysvětlit nejde.

Je otázkou, jak by se ti dotyční pisatelé chovali, kdyby přišlo na věc.

Ještě je samozřejmě jedna možnost, že se tito pisatelé cítí být něčím, nebo někým silně ohrožování. A teď se je třeba zamyslet nad tím, jak  tento jejich pocit ohrožení zmenšit, a to nelze udělat pouhým odsouzením těch výroků.

2 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS