Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chce se my zvracet šmejdi z neonacistyckomaxistickým  nádorem na mozku.Blbá tupá hovada kterým jím jednou ti jejích arabští kamarádi uříznou kebule. se budou divit. Je to podobné jako za Hitlera to taky zavírali oči před realitou a zběsile hájili jejích utopii!!!!!

3 0
možnosti

R^ smutna pravda, jsou to zase jen evropsti predpodelanci, ja to take pisu v mem blogu, take to sice na nic neni, ale rikat se to musi.

5 0
možnosti
Foto

měli by je vypakovat do nějakého velbloudistánuR^

7 0
možnosti

Karma od ode mne, tedy člověka, s kterým se oboustranně častěji kritizujete než kladně hodnotíte. Jak říkám: oboustranně.

Ale všiml jsem si, že na rozdíl třeba od paní Anny Černé Vám nedělá problém vyjádřit souhlas i s osobou, s kterou máte více názorů opačených než stejných. Jak říkám, častěji s Vámi nesouhlasím, než souhlasím, ale za korektního oponenta Vás považuji.

2 1
možnosti

A93n24n71a 85Č12e27r54n54á

5. 7. 2014 19:31

Anna Černá nemá problém s vámi souhlasit, problémem je to, že většinou u svých příspěvků útočíte na oponenty, místo abyste argumentoval. Naposledy jste mě zesměšňoval, že do diskuse o autech míchám majitele aut a zaměstnance benzínových pump, přestože to dělali jiní a ne já. Rv

0 0
možnosti

I když nechci lacině kritizovat zdejší postoj zástupce KSČM pana nebo soudruha Hermanna tak:

- bez obrovského úsilí a schopností Židů by nikdy na tomto území nevzniklo dnešní bohatství v tomto koutě světa. Byla by to jen klasická arabská bída.

- problém soužití je v tom, že část Arabů, kteří bohužel ovlivňují politiku, považuje jakékoliv ústupky, kompromisy ne za politický normál, ale za slabost druhé strany.

- bylo to asi naivní ale např. před lety existovalo hnutí židovských žen, které se chtěly kontaktovat blíže s arabskými ženami a zlepšit tak vzájemné vztahy. Jak to asi skončilo, nemusím uvádět. 

- neumím si představit, že by se třeba naše děti ještě dnes učily, že je potřeba německý národ, co zde páchal zla, považovat navždy za nepřátelský a podle toho jednat až vyhladit.

9 0
možnosti

Ale je plným právem Arabů žít v klasické arabské bídě. Jak si kdo ustele,tak si také lehne.

1 1
možnosti
Foto

Měl jsem možnost pobývat v Israeli / i v osadách/ nějakou dobu. Pokud hovoříte s Arabem, který pracuje v Israeli, řekne Vám o samotě, jak je tomu rád, většinou totiž jeho plat stačí na slušný život celé rodiny.

Ti slaboduši v Bruseli nevědí, že zánikem israelského podniku odrovnají i dost Arabů, kteří tam pracují. Hlavně, že mají svou čárku.

Vám karma, vážený kolego.

19 0
možnosti

Dnes Vámi souhlasím. Bohužel o těch normálních Arabech se moc nebo vůbec nepíše. Ropa je z tohoto pohledu velké neštěstí - bez ní by nebyly prostředky na financování násilí a svinstev, kterých jsme bohužel svědky.

7 0
možnosti

Zaorálek smutní, že se k soudruhům v Bruseli nemohl připojit se zákazem nakupovat u Žida. Ministerstvo není ministr a jako úřad má nějakou dlouhodobou politiku, která je ve srovnání s EU proizraelská. 

Pro trapnou postavičku Zaorálka je vlastně signifikantní, že si netroufne tradiční politiku ČR vůči Izraeli zcela překopat, ač by chtěl...

7 0
možnosti

Já bych byl také nicméně rád, kdyby se izraelské zboží viditelně označovalo. Abych si jej mohl nekoupit.

1 11
možnosti

J76a67r98a 12R70a20n83k

4. 7. 2014 18:29

Frantisku, podle veskerych prispevku vime, proc si to prejete:-/

5 0
možnosti

Zasloužená karma.:-)R^

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS