Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bolševický teror možná začal už před obsazením Zimního paláce, ale tou nejhorší jejich vizitkou, která měla být varovným mementem pro celý svět se stalo vyvraždění celé carské rodiny, včetně čtrnáctiletého dítěte v Jekatěrinburgu.

(jinak Váš termín "děsivé hověziny" se mi moc líbí..)

3 0
možnosti

J86a77r34a 73R60a17n60k

20. 6. 2014 4:25

V nejake diskusi dnes se pan Petrik ohanel s vrazdami CIA v 50. letech, ze to bylo mnohem horsi, nez Stalinovy, tak jsem ho odkazala na wiki, at si zada Great Purge:-)pro pripad, ze neumi anglicky, vytahla jsem cesky preklad z wiki                          V e l k a   C i s t k a, je sice o mnohem kratsi, ale tam se uvadi, ze diky Stalinove cistce, se v letech 1937-1938 popravilo pres milion lidi, doslova tam bylo tusim denne 1.000:-/

1 0
možnosti

Hitler samozřejmě vegetarián byl a taky byl milovník a ochránce zvířat, psů zejména (proto také u nás byl za protektorátu vydán první zákon na ochranu zvířat proti týrání a pes byl vyřazen ze seznamu jatečních zvířat).

Stalin a Gottwald byli zcela nepochybně darebáci a zločinci, a těmi byli i všichni lidé, kterými se oni obklopili.

Ale Churchil možná tím válečným zločincem opravdu byl. A to už v první světové válce. Byl totiž jedním z hlavních zákulisních podněcovatelů té první války.

A co se týče teroru v padesátých letech, tak ten při pohledu na strohá čísla o trestech smrti a rozsudcích s politickým pozadím je jen pokračováním teroru z let 1946-1948.

Věci nikdy nejsou tak jednoduché, jak se na první pohled zdají...

1 1
možnosti

Ještě jsem zapomněl tuto připomínku:

Bolševický teror nezačal až jejich obsazením Zimního paláce, ale byl zde již dávno předtím. Teroristické akce prováděli od samého počátku a než je zafinancovali Němci a Američané, financovali se právě výnosem teroristických činů.

Teror je integrální součástí jejich učení a je to napsáno již v Komunistickém manifestu. Zavést státní teror ihned po převzetí moci je politický příkaz samého jejich ideového zakladatele, Karla Marxe.

3 1
možnosti
Foto

Cvalín, Stwora...pánové, vy ale máte dneska témata. Ty gumy mají PR zdarma.

2 1
možnosti

J36i47ř15í 86B88o37č62e59k

19. 6. 2014 10:48

na tohle téma vyšla i jedna knížka, teď se mi nevybavuje název. ale není bez zajímavosti, že generál Moravec se snažl Slánského dostat na Západ. jeho dopis "Velkému Metaři" se potom myslím objevil i jako důkaz u soudu. a komunisté dodnes tvrdí, že Slánského a spol poslala na šibenici CIA

1 0
možnosti
Foto

J16a96k52u28b 43R41o44t97h

19. 6. 2014 10:51

Nesnažil. Onen dopis je součást tzv. aktivních opatření a jde o falzum.

0 1
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik