Šok! Vůdce ISIL Bagdhadi je najatý herec!

17. 09. 2014 15:18:01
Omlouvám se za ten bulvární titulek, ale nedalo mi to. Jakmile jsem se tu zprávu dočetl, ihned mne napadlo, že termín Šok! tam jasně patří. Ostatně, jako ke kterékoliv podobné šílené „zprávě“.
Ještěr?
Ještěr?

Že se zde soustavně zabývám mašíbly a konspiračními teoriemi, je asi dostatečně známo. Už jsem zachytil různé, ty nejlepší pak s patřičným komentářem publikoval zde. Ony teorie a zprávy o nich nacházím na různých více či méně obskurních webech. Už jsem otrlý a jen tak mne něco nevyvede z míry. Amíci nepřistáli na měsíci a natočili vše ve studiu. Z letadel na nás pouštějí chemikálie a proti tomu ochrání rozlévání litrů octa. Vládnou nám převlečení mimozemšťané, někteří z nich jsou ještěři. Všichni Evropané jsou původně Rusy a celá Evropa byla původně ruská. V malajském letadla nad Ukrajinou byly jen staré mrtvoly CIA. A tak dále, a tak podobně.

Když ale na mne vyjukla zpráva, že vůdce Islámského státu, Abu Bakr al-Baghdadi není Baghdadi, ale od počátku se jedná o izraelského herce a agenta Mossadu Elliota Shimona, zakuckal jsem se. A zařval smíchy. Vidím, že ač má fantazie je hypertrofovaná, na mašíbly nemám. Kdo vymyslí takovou věc, musí být naprostý mystifikační génius. Pokud ovšem není zcela šílený.

Takže: Simon Elliot (Elliot Shimon) se narodil dvěma židovským rodičům. Byl naverbován Mossadem a vycvičen ve špionáži a psychologické válce proti arabským a islámským společnostem. O všem prý informoval známý mašíbl Snowden. Elliot, zdá se, spolupracoval s americkou, britskou a izraelskou tajnou službou na vytvoření organizace, schopné přitáhnout teroristické extremisty z celého světa. Plán (alespoň jak jsem pochopil ze zmatených informací, jejichž pramenem jsou jistá arabská média) je jednoduchý – zničit zasažené země a připravit je na vytvoření Velkého Izraele. Uffff.

Další informace o celém komplotu, o této geniální strategii Američanů, Britů a Izraelců, si raději přečtěte sami. Jsou pro mne natolik zmatené, že jsem místy vůbec nepochopil, o čem autor mluví a kdo je kdo. Třeba mi to někdo z čtenářů objasní.

Tudíž radím prezidentu Obamovi, aby se vykašlal na bombardování. Stejně mu za to budou nadávat. A také mu radím, aby se vykvajzl na nějakou pozemní operaci. Pane prezidente, jednoduše si pozvěte toho lumpa, ředitele CIA (a pokud ten v tom nejede, tak toho grázla, ředitele NSA, nebo šéfa MiB, nebo hlavu USMail či kdo je sakra bossem tajné činnosti v tý Emérice), a řekněte mu: „Kámo, tak dost, ať se ten pacholek z Iráku a Sýrie pakuje, už toho zbabral moc. Za tohle ho teda platit nebudu. Už mně to nebaví. Pronto.“

To je ale blbost, že? Bodejť, jako čtenář konspiraček zapomínám na to, že Obama nic neřídí, naopak, on sám je řízen. Je loutkou. Na špagátcích ho vodí Ilumináti. Nebo zednáři. Nebo Ještírci. Nebo Rothschildové. Nebo medvídek Pú. Já nevím. Osobně se domnívám (po spatření mnoha záběrů v TV, která ale samozřejmě lže), že ho vodí jeho manželka. Ta se mi nějak nezdá. Jestli ona není převlečený ještěr.

Baví mne to skutečně velice velmi. Ta fantazie konspirátorů je bezbřehá. Absolutní absence humoru v nich též. Ale přitom všem dohromady dávají ostatním tak skvělou zábavu, že už několik let nemám potřebu sledovat filmové komedie. A spát chodím s bolavou bránicí. Od smíchu. Od radosti. Že je svět tak veselý a když náhodou není, najdou se cvoci, kteří jej veselejším rázem učiní.

Autor: Jakub Roth | středa 17.9.2014 15:18 | karma článku: 21.11 | přečteno: 2047x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 27.54 | Přečteno: 509 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 50 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.41 | Přečteno: 299 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.78 | Přečteno: 523 | Diskuse
Počet článků 152 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2032

Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz

 

Seznam rubrik

více

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...